• -600 Ft
Sony RMT-AH300U távirányító utángyártott

Sony RMT-AH300U távirányító utángyártott (Original Quality)

(IR.H728552.P06-4)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


4 590 Ft
3 990 Ft - 600 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

A termék jelenleg nem rendelhető. Beérkezés ideje várhatóan: 2023-10-08
Utángyártott, a gyárival teljesen megegyező formájú és minőségű távirányító a terméklapon felsorolt SONY Soundbar készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI TÁVIRÁNYÍTÓT TÖKÉLETESEN HELYETTESÍTŐ UTÁNGYÁRTOTT TÁVIRÁNYÍTÓ
JET-BANNER-1
LONGER-SP-1 SONY
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

VÁLASSZON MINDIG MINŐSÉGI TÁVIRÁNYÍTÓT KÉSZÜLÉKÉHEZ!

A készülék kezeléséhez elengedhetetlen egy a gyári távirányító minden funkcióját garantáltan kezelő, ha lehet az eredetire hasonlító utángyártott távirányító. Prémium  minőségű utángyártott távirányítóink kiváló árfekvésben garantálják Önnek a felhőtlen szórakozást, pihenést, amit készüléke nyújthat. Soha ne vegyen "univerzálisnak" mondott távirányítókat mert vagy nem kezelik a készülékeket, vagy csak nagyon részlegesen kezelik azokat. Egy a gyári távirányítóval megegyező típusra gyártott távvezérlő mindig garantálni fogja Önnek készüléke könnyű, és teljeskörű kezelését. Ez a távirányító a listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

TIPUSAZONOS
Amennyiben a készülékhez nincs eredeti gyári távirányító, vagy az nagyon drága lenne úgy ez termék az Ön legjobb választása.

 

HELYETTESITO-LEGJOBB AR
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
A következő távirányítók helyett alkalmazható:
SONY RMT-AH300U, RMTAH300U
Soundbar távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC távirányító
 

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
SONY Soundbar series
SONY HTCT290 Soundbar távirányító
SONY HT-CT290 Soundbar távirányító
     
SONY HTCT291 Soundbar távirányító
SONY HT-CT291 Soundbar távirányító
     
SONY SACT290 Soundbar távirányító
SONY SA-CT290 Soundbar távirányító
     
SONY SACT291 Soundbar távirányító
SONY SA-CT291 Soundbar távirányító

Kapcsolódó termékek