Kiemelt garancia, szakértelem:

Mi tudjuk a dolgunkat! Szakértőnk már több mint 10 éve aktívan tevékenykedik az szórakoztató és háztartási elektronikai eszközök szervizelése és alkatrészeinek beszerzése területén, így garantáljuk Önnek, hogy amennyiben felveszi munkatársunkkal a  kapcsolatot, biztosan a megfelelő terméket fogja Önnek ajánlani. Nálunk nem fordulhat elő az, hogy a megfelelő adatok birtokában a készülékéhez nem alkalmas távirányítót, vagy alkatrészt ajánlunk Önnek.

Kérjen tanácsot, keressen minket bizalommal ez ügyben e-mailben, vagy  kapcsolatfelvételen keresztül!
100%-os szakértelem-biztonságos vásárlás 100% szakértelem, biztonságos vásárlás:

Mi tudjuk a dolgunkat! Nálunk a 100%-os szakértelem az jelenti, hogy csak olyan termékeket forgalmazunk, amikhez értünk is az elvárható szinten. Nem árulunk olyan termékeket, amikről fogalmunk sincs, mire, mihez valók. Ha Ön felveszi velünk a kapcsolatot, és tanácsot kér a leendő vásárlása ügyében, biztos lehet benne, hogy a megfelelő terméket ajánljuk Önnek. Biztonságosan vásárolhat, nincs oda-vissza küldözgetés, felesleges időt és pénzt rabló csere-bere. Az Ön része mindebben csak anyi, hogy rendelkezésünkre bocsájtja a kért adatokat, adattábla fotókat, mi pedig biztosan megmondjuk Önnek, mit kell megvásárolnia.
Helyettesítő távirányító, legjobb ár 100%-osan megfelelő helyettesítő távirányító, a lehető legjobb áron:

Amennyiben Ön távirányítót vásárol tőlünk, garanciát vállalunk arra, hogy helyettesítő távirányítóink kiválóan kezelni fogják otthoni készülékeiket. Superior és Longer gyártmányú előre programozott helyettesítő távirányítóinkat az aktuális piaci árakhoz igazítva a lehető legjobb áron kínáljuk Önöknek. Longer gyártmányú előre programozott távirányítóink saját készítésű, egyedi szoftvereket kapnak, így próbáljuk a lehető legoptimálisabban kialakítani az egyes készülékek kezelhetőségét. Ha úgy gondolja, van olcsóbb ajánlat a piacon egy adott termékből, úgy kérjük jelezze azt nekünk.
Típusazonos 100%-os típusazonossági garancia bizonyos termékeknél:

Egyes saját készítésű szoftverrel feltöltött távirányítónál, avagy gyári programmal ellátott helyettesítő távirányítónál garantáljuk Önnek, hogy a távirányító az eredeti gyári távirányító minden funkcióját 100%-osan kezeli, nincs funkcióvestés, nincs lemaradt funkció. Amelyik távirányítónál nem látja ezt a kis képet, ott előfordulhat, hogy egy-egy lényegtelen funkció hiányzik a távirányítóról. Természetesen azok a távok, amik az eredeti távirányítókhoz teljesen hasonló formájak (gyakorlatilag klónok), ezzel a tulajdonsággal mindenképpen rendelkeznek, így azon terméklapoknál nem jelentetjük meg ezt a képet. 
100% elégedettség Közel 100%-os vevői elégedettség a termékekkel kapcsolatban:

Igyekszünk az elvárthoz képest a legjobbat hozni, így elmondhatjuk magunkról, hogy vásárlóink közel 100%-a elégedett a termékeinkkel, és szívesen használja azokat.
Ez meglátszik az eladási mutatóinkon, a vevők jóval kevesebb mint egy százaléka küld vissza azon okból terméket nekünk, mert nincs megelégedve annak minőségével, vagy esetleg nem felelt meg az oldalon található temékleírásnak. A termékleírásokat folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, építő jellegű javaslatokat, kiegészítéseket szívesen fogadunk elérhetőségeinken keresztül.
Elégedettség