HOME FKF2000D LCD fali fűtőtest távírányítóval, digitális kijelzővel 1000/2000 W

(FKF 2000D LCD)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


1 Ft
bruttó (27% áfával együtt)
PTC kerámia fűtőbetéttel
Mennyiség

FALI VENTILLÁTOROS KERÁMIA FŰTŐTEST
Otthonmelege 800px
Home-Green HOME
Elhozzuk Önnek az otthon melegét! Kínálatunkban többféle korszerű elektromos fűtőtestet, fűtőberendezést talál, amik közül választva bármilyen helyiség fűtését megoldhatja, legyen az akár műhely, iroda, avagy lakóhelyiség. A HOME márkanévvel jelzett készülékek évek óta jelen vannak a hazai piacon, így ez garancia arra, hogy jó minőségű, megbízható terméket fog vásárolni.
     
TERMÉKLEÍRÁS:
A digitális kijelzővel rendelkező FKF2000D LCD típusú PTC fali fűtőtest kifejezetten előnyös választás azoknak, akik egy megbízható, praktikus elektromos fűtési lehetőséget keresnek.
A falra szerelhető termék alkalmas akár ventillátornak is, valamint meleg és forró levegő funkcióban is működik. Lehetőség van továbbá kapcsolható légterelésre is. A készülék 2 fűtési fokozattal rendelkezik: 1000 és 2000W teljesítmény között választhatunk. Működtetése mind manuálisan mind távirányítóval is lehetséges, valamint 8 órás kikapcsolási időzítést is beállítatunk.
 
MŰSZAKI ADATOK:
Elhelyezés fali
Szín fehér
Távirányító van
Fűtési fokozatok 1000W / 2000W
Kikapcsolási időzítés 8h
Csak ventilátor üzemmód van
Légterelés van
Túlmelegedés elleni védelem van
Termosztát van
Zajszint 60 dB
Tápkábel hossza 1,5 m
Tápellátás 230 V~ / 50 Hz
Távirányító tápellátása 2 x AAA elem (nem tartozék)
Méret 555 x 180 x 120 mm
Tömeg 2,4 kg
 
A PTC (Positive Coefficient Temperature – pozitív hőmérséklet együttható) egy kerámia polikristály félvezető, bárriummal és titaniummal ötvözve. Az igazi előnye, hogy rendelkezik úgynevezett hőmérséklet önszabályozó tulajdonsággal. A fűtőszál ellenállása hirtelen megnő amikor eléri a legmagasabb hőfokot (Tmax). Ennek a tulajdonságnak köszönhetően (vagyishogy az ellenállás változik a hőfoknak megfelelően) nem kell a hőfokot folyamatosan állítgatni és nem kell semmilyen külső biztonsági rendszer a túlmelegedés ellen, valamint jelentősen energiamegtakarítás érhető el ezekkel a készülékekkel.

Kapcsolódó termékek