Videoton TRC012 távirányító utángyártott

(REMAL1050-0096-SP)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


1 Ft
bruttó (27% áfával együtt)
Utángyártott az eredeti táv minden funkcióját 100%-osan kezelő távirányító a terméklapon felsorolt VIDEOTON TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI MINDEN FUNKCIÓJÁT GARANTÁLTAN KEZELŐ, HELYETTESÍTŐ TÁVIRÁNYÍTÓ
LONGER-2-800px
LONGER-SP-1 VIDEOTON
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

Minőségi utángyártott helyettesítő távirányító, ami az eredeti VIDEOTON táv minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

TIPUSAZONOS
Amennyiben a készülékhez nincs eredeti gyári avagy prémium minőségű utángyártott távirányító, úgy ez termék az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli, egyes készülékeknél a használatát meg kell szokni. A gombkiosztást is mellékeljük a csomagban, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

 

HELYETTESITO-LEGJOBB AR
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
VIDEOTON TRC012 TV távirányító
VIDEOTON TRC014 TV távirányító
VIDEOTON TRC015 TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC81434 TV távirányító
COM COM3208 TV távirányító
 
Az első, második képen az eredeti távirányító fényképe látható, ami a könnyebb beazonosítást segíti elő. A küldemény a harmadik képen látható utángyártott távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen helyettesíti az eredeti gyári távot!

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
VIDEOTON CRT TV series
VIDEOTON TS3360 TV távirányító
VIDEOTON TS3361 TV távirányító
VIDEOTON TS3361 OSD TV távirányító
VIDEOTON TS3362 TV távirányító
VIDEOTON TS3362 OSD TV távirányító
VIDEOTON TS4361 TV távirányító
VIDEOTON TS5340 TV távirányító
VIDEOTON TS5361 TV távirányító
VIDEOTON TS6340 TV távirányító
VIDEOTON TS6361 TV távirányító
VIDEOTON TS821A TV távirányító
VIDEOTON WT928 TV távirányító

Kapcsolódó termékek