Hörmann HSE2 kapunyitó csere távirányító (nem csereszabatos, nem szállítható)

(RC OPEN/M-868 )

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


3 290 Ft
bruttó (27% áfával együtt)
Kiváló minőségű fémházas csere távirányító, ajándék elemmel

Vegyen többet, olcsóbb:


Ennyi darabtól: Darabonként csak:
2 2 991 Ft/db
Mennyiség

Hörmann HSE2 - 868Mhz
AZ EREDETI GARÁZSKAPU TÁVOT TÖKÉLETESEN HELYETTESÍTŐ CSERE TÁVIRÁNYÍTÓ
BANNER-GATE-METAL1
GARAGE LOGO GARAGE LOGO
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ!

Kiváló minőségű garázskapu távirányító, ami tökéletesen működik a régi helyett, csupán a formája más. Az első üzembehelyezésnél pár gombnyomással egyszerűen megtanulja a régi távirányító kódját, és már használhatja is. Az első üzembe helyezéshez mindenképpen szüksége van egy még működő példányhoz a régi távirányítójából.

868Mhz-FIXC
A távirányító kiváló alternatívája a drága vagy nem kapható garázskapu távirányítójának, élettartama pedig sok esetben jóval hosszabb a gyári terméknél, használati módja pedig pont ugyanolyan, mint az eredetinek. Magyar nyelvű leírással, és ajándék elemekkel szállítjuk, így könnyedén bárki üzembe helyezheti pillanatok alatt.

 

HELYETTESITO-LEGJOBB AR
Figyelem! Csak akkor rendelje meg ezt a terméket, ha a termékleírás szerint egyezik az Ön távirányítójával a működési frekvencia, és egyéb paraméterek tekintetében. Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
TERMÉKINFORMÁCIÓ:

Az előlap szürke, a hátlap fekete színű. A szürke hátlapos távirányító 433Mhz frekvencián működik, amit szintén megtalál webáruházunkban. A két távirányító egymással nem csereszabatos, kérjük a megfelelő frekvencián működőt rendelje meg. A hátlapon a működési frekvencia fel van tüntetve.

A küldemény a második képen látható, exclusiv és masszív kivitelű fémházas csere távirányítót tartalmazza.

MŰSZAKI ADATOK:
 
MŰKÖDÉSI FREKVENCIA 868,3MHz (868MHz)
TÍPUS FIX KÓDOS
TÁPELLÁTÁS 12V elem (L27) - AJÁNDÉK
KIVITEL Fém/műanyag kombináció

Kapcsolódó termékek