Vestel 17IPS19-5 (23121917), 40" tápegység modul

(SI.F97492-U)
Jelenleg van raktáron.
10 790 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 48 óra
Mennyiség

EREDETI GYÁRI TV TÁPEGYSÉG MODUL

KÉREM OLVASSA EL A TELJES LEÍRÁST A HELYES KIVÁLASZTÁS ÉRDEKÉBEN!

Eredeti gyári original tv tápegység Vestel gyártmányú TV készülékekhez! Sokféle noname és márkás készüléket gyártanak Vestel belsővel, Toshiba, Sharp, Hitachi, JVC, Panasonic, Sanyo készülékek is készülhetnek ezekkel a panelekkel, így ha  az adott tápegység cikkszáma megegyezik az itt a terméklapon feltüntetettel, márkától függetlenül beépíthető a hibás modul helyére. 

Ha nem találja az Ön készülékének típusszám, vagy cikkszám szerint megfelelő alkatrészt a webáruház keresője segítségével, vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és szakemberünk a segítségére siet!

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő cikkszámú alkatrészekkel egyezik meg (a tápegységek egymással csereszabatosak teljesen, egymás helyett beépíthetőek, csak a Vestel több cikszámon is gyártotta ugyanazokat a tápokat):
VESTEL
23121917 (17IPS19-5)
tv tápegység
     
EGYÉB ADATOK:
 
Hossz: 2-- mm
Szélesség: 1-- mm
     
SEGÍTSÉG A HELYES BEAZONOSÍTÁSHOZ:
KÉRJÜK FELTÉTLENÜL OLVASSA VÉGIG!

A Vestel tápegységeken két azonosítószám létezik, az egyik a  panelre nyomtatott tápegység azonosító szám (17IPSxx vagy ehhez hasonló), ami alatt több cikkszámmal is léteznek modulok, amik nem csereszabatosak egymással, egymás helyett nem építhetőek be, kivéve, ha ezek a cikkszámok itt a leírásban egymással csereszabatosként vannak megjelölve. 

Az Ön által keresett tápegységen lévő matricán található nyolc jegyű kódnak szerepelnie kell ebben a  leírásban, különben nem csereszabatos a modul az Ön készülékével! 

A matricán a vonalkód alatt (egyes esetekben felette) található számsor első sora a Vestel cikkszám maga.

Ennek a számnak megtalálhatónak kell lennie a kiválasztott tápegység terméklapján itt a listában. Előfordul, hogy több cikkszámú modul is beépíthető egymás helyett, de ezen esetben a lista ezt mindig tartalmazza.

Amennyiben nem találja  az Önnek szükséges cikkszámú tápegységet, kérem keressen minket elérhetőségeinken, és segítünk Önnek a megfelelő kiválasztásban, illetve feltöltjük a termékek közé a megfelelő számú modult!


EZ A KÉP CSAK A SZEMLÉLTETÉST SZOLGÁLJA, A RAJTA LÉVŐ SZÁMOK NEM A TERMÉKLAPHOZ TARTOZNAK!

VESTEL PS2

 

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK:
 
LEHET-E KÉP ALAPJÁN BEAZONOSÍTANI A KERESETT TÁPEGYSÉGET?
NEM! A tápegységek kizárólag a nyolc jegyű Vestel cikkszám egyezése alapján azonosíthatóak be. Kinézetre látszólag egyforma tápegységek sem működnek egymás helyett (kivéve ha aterméklapon ez jelezve van), ha a cikkszámuk nem egyezik. A nyolc jegyű kőd a tápegységen található matrica első számsora. A mögötte lévő számsor már lényegtelen, csupán sorozatszám.
HA A CIKKSZÁM EGYEZIK, KELL-E KÉP SZERINT EGYFORMÁNAK LENNI TELJESEN A KÉT TÁPEGYSÉGNEK?
NEM! Egymással megegyező tápegységek között a gyártásból adódóan lehetnek különbségek, az egyiken sárga színű táptrafó, a másikon mondjuk kék, lehetnek eltérő színű és méretű alkatrészek, vagy ennél nagyobb különbségek is, mivel maga  a gyártó sem azonos beszerzésű alkatrészekből gyártja le az összes tápegyéget. Ettől még ha a cikkszám egyezik, a modulok egymással teljesen csereszabatosak. 
MIT TEGYEK HA NEM VAGYOK BIZTOS A HELYES KIVÁLASZTÁSBAN?
Keressen minket elérhetőségeinken, magasan képzett szakembereink valódi szaktanáccsal látják el Önt, segítik a helyes kiválasztásban, így biztos lehet benne, hogy megfelelő modult vásárol a készülékéhez.
MI TÖRTÉNIK, HA MÉGIS ROSSZ MODULT VÁLASZT VALKI, ÉS NEM JÓ A KÉSZÜLÉKBE?
Amennyiben valaki úgy vásárol a készülékéhez nem megfelelő modult, hogy  a leírást nem olvassa el, vagy nem kér tőlünk segítséget ha nem biztos a helyes kiválasztásban, úgy a vásárló hibájából tévesen kiválasztott modult nem vesszük vissza, kivéve, ha a modul eredeti gyári zárócimkéje sértetlen, azaz nem lett kivéve egyáltalán a gyári original csomagolásból. Amennyiben mégis visszavásároljuk a modult, úgy 30% értékcsökkenéssel számítjuk annak árát vissza.

A KÖVETKEZŐ TV MODELLEKET SZERELTÉK EZZEL A TÁPEGYSÉGGEL:

(A LISTA NEM TELJES)

Kapcsolódó termékek