Klíma tisztító és fertőtlenítő spray - 200 ml

(AIRCO KLEEN)
Jelenleg van raktáron.
2 990 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 48 óra
Autó klímaberendezéseihez használható
Mennyiség

KLÍMATISZTÍTÓ ÉS FERTŐTLENÍTŐ SPRAY

  • Minőségi, megbízható gyártmány /CRC/
  • Hatékonyan elpusztít minden baktériumot és gombát
  • Szagtalanít, fertőtlenít, használata egyszerű
  • Ózonbarát kiszerelés
  • Autós klímaberendezésekben használható
  • Védi szervezetünket, főleg a tüdőnket a káros gombáktól, baktériumoktól
  • Tisztíó habot képez a klímaberendezés belsejében

Kevesen tudják, hogy az autókban a szellőzőnyílásokban és szellőzőjáratokban, pollenszűrőkben gombák, vírusok és baktériumokKlíma tisztítás telepednek meg, ami a nem takarított és fertőtlenített klíma használatával, az utastérbe kerül. Ez fertőzéses megbetegedéshez is vezethet, de mindenki könnyedén átgondolhatja, hogy nem egészséges penészgombákat, és egyéb a nedves területeken tenyésző baktériumot belélegezni.
A baktériumok, gombák jelenlétének egyik legbiztosabb jele, ha ázott kutyaszagot érzünk az autóban, de nem érdemes kockáztatni, mert a nem fertőtlenített klíma előbb – utóbb megbosszulja magát.
Mindenki megsprórolhatja a szakszervízben történő takarítást, mert a spray használatával minimális költségekkel maga is elvégezheti ezt a munkát egyszerűen, és pillanatok alatt.
Néhány jótanács:
Mindenképpen a pollenszűrőt évente ki kell cserélni. Az elhasznált pollenszűrő helyére a klíma tisztító sprayből kell fújni, illetve az utastérben a szellőző nyílásokba. Várni kell 20 percet, az új pollenszűrőt vissza kell helyezni a helyére, majd lehúzott ablakokkal a klímát járatni kell a legmagasabb fordulatszámon úgy, hogy időnként váltakozva kell kapcsolni, hogy az összes nyílást átjárja a levegő.
A klíma tisztító spray hátoldalán, le van írva a használati utasítás is természetesen.
Fontosnak tartom ezt a műveletet elvégezni a szezon előtt, az egészségünk megóvása érdekében, de havonta célszerű egy fertőtlenítést elvégezni, a 400ml-es flakon nagyon sokáig elég erre a célra.
A termék elméleti egységára: 14950Ft/1 liter

Kapcsolódó termékek