STV2246H

(SR.7414844.F2-6)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


1 100 Ft
bruttó (27% áfával együtt)
Új félvezető
Mennyiség

I2C BUS-CONTROLLED MULTISTANDARD SINGLE CHIP TV PROCESSOR.

Vadonatúj , panelből, garantáltan működő széria.

Helyettesítő: STV2246H , STV2246C , STV2247 , STV2248 , STV2249 helyett betehető.

Az ic-k vadonatúj panelekben vannak, a megrendelő ajándéknak megkapja a panelt is a csomagban, amiből rengeteg alkatrész felhasználhat. A panelek újak, áram alatt sem voltak soha.

Újrahasznosított

A termék megvásárlásával támogatja az elektronikus hulladékok mennyiségének csökkentését, mivel a termék olyan forrásból származik, hogy hulladékként gazdagította volna környezetünket, pedig teljes használati értékű, vadonatúj termék. Ezek az alkatrészek olyan panelekből származnak, amikből a gyártó túl sok darabot termelt, így már nem kerültek összeszerelésre. Cégünk feldolgozza ezeket a panaleket, és kiveszi belőle az értékes vadonatúj, még nem használt alkatrészeket, és kedvezményes áron értékesíti azokat. Fontos tudni azt, hogy ezek az alkatrészek ÚJAK, nem voltak még áram alá sem helyezve, ráadásul garantáltan jók, mivel a gyártótól származnak, így fel sem merülhet az, hogy hamis, vagy selejtes félvezetők vagy alkatrészek lennének.

Az elektronikai hulladékok maradékát olyan helyre szállítjuk, ahol tovább hasznosítják őket, így nem kerülnek hulladéktemetőkbe, ezzel szennyezve a környezetet.

A zöld logóval jelölt termékek megvásárlásával Ön környezetünk védelmét támogatja!


Kapcsolódó termékek