Sony RMT-B106P távirányító utángyártott Prémium minőség

(UUSI.G935173)
Jelenleg van raktáron.
4 190 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott prémium minőségű távirányító a terméklapon felsorolt SONY készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SONY BLU-RAY TÁVIRÁNYÍTÓ
 

Minőségi Német gyártmányú utángyártott távirányító, ami az Ön a listában felsorolt  készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben egy hosszú élettartamú és kiváló minőségű utángyártott távirányítót szeretne, úgy a Classic távirányító az ön legjobb választása. A Classic márkanév garancia a kiváló minőségre, és a gyári távirányítókhoz hasonló hosszú élettartamra. Az eredeti távval egyező piktogramok és feliratok tartósak, nem kopnak le úgy, mint a silány minőségű távirányítóknál ez előfordul.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

classic logo

 Premium quality

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő számú eredeti távirányítók helyett alkalmazható:
SONY RMT-B106P távirányító
SONY RMTB106P távirányító
     
A következő egyéb utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC85523 távirányító
 
A második képen az eredeti távirányítóról készült fénykép látható a beazonosítás megkönnyítése végett. A küldemény az első képen látható utángyártott Classic gyártmányú prémium minőségű távirányítót tartalmazza, ami a felsorolt készülékeket 100%-osan kezeli!

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
SONY BLU-RAY LEJÁTSZÓ
SONY BDPS1000 Blu-Ray távirányító
SONY BDPS1000ES Blu-Ray távirányító
     
SONY BDPS760 Blu-Ray távirányító
     
SONY BDPS765 Blu-Ray távirányító

Kapcsolódó termékek