Sony RM-AMU137 távirányító

Sony RM-AMU137 távirányító utángyártott (Original Form)

(RCLI.D406274.P06-6)
Jelenleg már csak 1 db van raktáron.
4 690 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 48 óra
Csakis az igényes felhasználó választása: az eredeti távval teljesen megegyező formájú és minőségű utángyártott távirányító a terméklapon felsorolt SONY Hi-Fi készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI TÁVIRÁNYÍTÓVAL TELJESEN MEGEGYEZŐ KINÉZETŰ UTÁNGYÁRTOTT SONY TÁVIRÁNYÍTÓ
JET-BANNER-1
LONGER-SP-1
 

VÁLASSZON MINDIG MINŐSÉGI TÁVIRÁNYÍTÓT KÉSZÜLÉKÉHEZ!

A készülék kezeléséhez elengedhetetlen egy a gyári távirányító minden funkcióját garantáltan kezelő, ha lehet az eredetire hasonlító utángyártott távirányító. Prémium  minőségű utángyártott távirányítóink kiváló árfekvésben garantálják Önnek a felhőtlen szórakozást, pihenést, amit készüléke nyújthat. Soha ne vegyen "univerzálisnak" mondott távirányítókat mert vagy nem kezelik a készülékeket, vagy csak nagyon részlegesen kezelik azokat. Egy a gyári távirányítóval megegyező típusra gyártott távvezérlő mindig garantálni fogja Önnek készüléke könnyű, és teljeskörű kezelését. Ez a távirányító a listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

TIPUSAZONOS
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
A következő távirányítók helyett alkalmazható:
SONY RM-AMU137 , RMAMU137
Hi-Fi távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
EURO-LINE - - - távirányító
 

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


A következő készülékekhez használható típusszám szerint :


SONY SS-CFX200 Hi-Fi távirányító
SONY RDH-GTK11iP Hi-Fi távirányító
SONY RDH-GTK33iP Hi-Fi távirányító

Kapcsolódó termékek