Sony RM-SCU35 távirányító utángyártott (High Quality)

(REMAL1050-0035-SP)
Jelenleg van raktáron.
2 790 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott az eredeti táv minden funkcióját 100%-osan kezelő távirányító a terméklapon felsorolt SONY Hi-Fi készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SONY HI-FI TÁVIRÁNYÍTÓ
happy remotes-250px

FIGYELEM!

Ez a távirányító garantáltan kezeli a készüléke minden funkcióját tökéletesen! Nincs hangolgatás, kódolgatás, csak elem kell bele a használatba vételhez. 

 

Minőségi utángyártott távirányító, ami az Ön TV készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben Ön egy a készülékét tökéletesen kezelő utángyártott távirányítót szeretne, úgy ez a távirányító ár/érték arányban az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli. A gombkiosztást is mellékeljük a csomagban, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 ALIEN

 LG

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
SONY RMSCU35, RM-SCU35 Hi-Fi távirányító
SONY RMSCU35B, RM-SCU35B Hi-Fi távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC Hi-Fi távirányító
 
FIGYELEM! A küldemény a második képen látható utángyártott SONY helyettesítő távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen kezeli a  listában felsorolt készülékeket. Az legelső képen látható eredeti távirányító fotója kizárólag a könnyű beazonosítást szolgálja.

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
SONY MICRO HI-FI SYSTEM series
SONY CMT-HX3 Hi-Fi távirányító
SONY CMT-HX5BT Hi-Fi távirányító
SONY CMT-U1 Hi-Fi távirányító
SONY CMTHX3 Hi-Fi távirányító
SONY CMTHX5BT Hi-Fi távirányító
SONY CMTU1 Hi-Fi távirányító
SONY HCD-U1BT Hi-Fi távirányító
SONY HCDU1BT Hi-Fi távirányító

Kapcsolódó termékek