Sony RMT-CF15CPAD távirányító utángyártott

(REMAL1050-0054-HPR!)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


2 790 Ft
bruttó (27% áfával együtt)
Utángyártott az eredeti táv minden funkcióját 100%-osan kezelő távirányító a terméklapon felsorolt SONY audio készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SONY AUDIO TÁVIRÁNYÍTÓ
happy remotes-250px

FIGYELEM!

Ez a távirányító garantáltan kezeli a készüléke minden funkcióját tökéletesen! Nincs hangolgatás, kódolgatás, csak elem kell bele a használatba vételhez. 

 

Minőségi utángyártott távirányító, ami az Ön SONY készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben Ön egy a készülékét tökéletesen kezelő utángyártott távirányítót szeretne, úgy ez a távirányító ár/érték arányban az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli. A gombkiosztást is mellékeljük a csomagban, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 ALIEN

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő SONY távirányítók helyett alkalmazható:
SONY RMT-CF15CPAD távirányító
SONY RMT-CF15CPAD távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC távirányító
 
FIGYELEM! A küldemény a második képen látható utángyártott SONY helyettesítő távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen kezeli a  listában felsorolt készülékeket. Az legelső képen látható eredeti távirányító fotója kizárólag a könnyű beazonosítást szolgálja.

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
SONY AUDIO series:
SONY CFD-S35CP Távirányító
SONY CFD-S35CPLC Távirányító
SONY CFDS35CP Távirányító
SONY CFDS35CPLC Távirányító

Kapcsolódó termékek