Sencor SLE 40F55M4 távirányító utángyártott

Sencor SLE 40F55M4 távirányító utángyártott

(RC6198.T6-F2)
Jelenleg van raktáron.
2 490 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Az eredetivel teljesen megegyező formájú és minőségű távirányító! Utángyártott távirányító a terméklapon SENCOR LED TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI MINDEN FUNKCIÓJÁT GARANTÁLTAN KEZELŐ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ HELYETTESÍTŐ TÁVIRÁNYÍTÓ
BANNER-SUPERIOR
SUPERIOR CHANGHONG
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

Utángyártott helyettesítő távirányító, ami az eredeti SENCOR táv minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

TIPUSAZONOS
Amennyiben a készülékhez nincs eredeti gyári avagy prémium minőségű CLASSIC utángyártott távirányító, úgy ez termék garantáltan az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli, egyes készülékeknél a használatát meg kell szokni. A gombkiosztást is mellékeljük a csomagban, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

 

HELYETTESITO-LEGJOBB AR
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
CHANGHONG - - -
TV távirányító
CURRYS 504C1636101 TV Távirányító
VIDEOCON 1100081427 TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC87158 TV távirányító
 

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
SENCOR LED TV series
SENCOR SLE 40F55M4 LED TV távirányító
SENCOR SLE40F55M4 LED TV távirányító

Kapcsolódó termékek