Samsung AH59-02631A távirányító

Samsung AH59-02631A távirányító (Original Quality)

(RCLI.F696019.P06-7)
Jelenleg már csak 1 db van raktáron.
4 290 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott az eredeti távval teljese megegyező formájú és minőségű távirányító a terméklapon felsorolt SAMSUNG audio készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI TÁVIRÁNYÍTÓVAL EGYEZŐ FORMÁJÚ ÉS MINŐSÉGŰ UTÁNGYÁRTOTT TÁVIRÁNYÍTÓ
JET-BANNER-1
LONGER-SP-1 PHILIPS

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

VÁLASSZON MINDIG MINŐSÉGI TÁVIRÁNYÍTÓT KÉSZÜLÉKÉHEZ!

A készülék kezeléséhez elengedhetetlen egy a gyári távirányító minden funkcióját garantáltan kezelő, ha lehet az eredetire hasonlító utángyártott távirányító. Prémium minőségű utángyártott távirányítóink kiváló árfekvésben garantálják Önnek a felhőtlen szórakozást, pihenést, amit készüléke nyújthat. Soha ne vegyen "univerzálisnak" mondott távirányítókat mert vagy nem kezelik a készülékeket, vagy csak nagyon részlegesen kezelik azokat. Egy a gyári távirányítóval megegyező típusra gyártott távvezérlő mindig garantálni fogja Önnek készüléke könnyű, és teljeskörű kezelését. Ez a távirányító a listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

TIPUSAZONOS
Amennyiben a készülékhez nincs eredeti gyári távirányító, vagy az nagyon drága lenne úgy ez termék az Ön legjobb választása. A távirányító néha formában alig észrevehetően eltér az eredeti gyáritól, azonban az eredeti távirányítókat tökéletesen helyettesíti. A kombinált (TV-VDR-DVD) távirányítóknál az utángyártott verzió mindig a listában szereplő készülékeket vezérli.

HELYETTESITO-LEGJOBB AR
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
A következő távirányítók helyett alkalmazható:
SAMSUNG AH5902631A távirányító
SAMSUNG AH59-02631A távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic - - - távirányító
 

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
SAMSUNG Hi-Fi series
SAMSUNG HWH450 Hi-Fi távirányító
SAMSUNG HW-H450 Hi-Fi távirányító
SAMSUNG HW-H450/EN Hi-Fi távirányító
SAMSUNG HW-H450/ZF Hi-Fi távirányító
SAMSUNG HW-H450/XU Hi-Fi távirányító
     
SAMSUNG HWHM45 Hi-Fi távirányító
SAMSUNG HW-HM45 Hi-Fi távirányító
SAMSUNG HW-HM45C Hi-Fi távirányító

Kapcsolódó termékek