Philips 22AV1106B/10 távirányító utángyártott prémium minőség

(REMOD-311)
Jelenleg van raktáron.
3 990 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott távirányító a terméklapon felsorolt PHILIPS LCD/LED TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ LCD & LED TV TÁVIRÁNYÍTÓ
 

Minőségi Német gyártmányú utángyártott távirányító, ami az Ön TV készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben egy hosszú élettartamú és kiváló minőségű utángyártott távirányítót szeretne, úgy a Classic távirányító az ön legjobb választása. A Classic márkanév garancia a kiváló minőségre, és a gyári távirányítókhoz hasonló hosszú élettartamra. Az eredeti távval egyező piktogramok és feliratok tartósak, nem kopnak le úgy, mint a silány minőségű távirányítóknál ez előfordul.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

classic logo

 Premium quality

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
PHILIPS 22AV1106B/10 TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC87311 TV távirányító
 
A második képen az eredeti távirányító fényképe látható, ami a könnyebb beazonosítást segíti elő. A küldemény az első képen látható Classic utángyártott távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen helyettesíti az eredeti gyári távot!

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
PHILIPS 22" LCD/LED TV series
PHILIPS 22AV1106B/10 LCD/LED TV távirányító

Kapcsolódó termékek