Panasonic N2QAYB000096 távirányító utángyártott

(REMSU-136)
Jelenleg van raktáron.
3 290 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott az eredeti táv minden funkcióját 100%-osan kezelő távirányító a terméklapon felsorolt PANASONIC házimozi készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TÁVIRÁNYÍTÓ PANASONIC HÁZIMOZIKHOZ
happy remotes-250px

FIGYELEM!

Ez a távirányító garantáltan kezeli a készüléke minden funkcióját tökéletesen! Nincs hangolgatás, kódolgatás, csak elem kell bele a használatba vételhez. 

 

Minőségi utángyártott távirányító, ami az Ön készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben Ön egy a készülékét tökéletesen kezelő utángyártott távirányítót szeretne, úgy ez a távirányító ár/érték arányban az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli. A gombkiosztást is mellékeljük a csomagban, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 ALIEN

 PANASONIC

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő távirányítók helyett alkalmazható:
PANASONIC N2QAYB000096  távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC TV távirányító
 
FIGYELEM! A küldemény a második képen látható utángyártott Panasonic helyettesítő távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen kezeli a  listában felsorolt készülékeket. Az legelső képen látható eredeti távirányító fotója kizárólag a könnyű beazonosítást szolgálja.

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
PANASONIC HOME CINEMA MODELLS:
PANASONIC SAPT250 Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT250 Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT250E Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT250EG Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT250GCP Házimozi távirányító
     
PANASONIC SAPT850 Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT850 Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT850E Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT850EG Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT850GC Házimozi távirányító
PANASONIC SA-PT850GCP Házimozi távirányító

Kapcsolódó termékek