Panasonic EUR7722X30 távirányító utángyártott (Original Quality)

(REMCH-015.T3-D4)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


6 490 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

A termék jelenleg nem rendelhető. Beérkezés ideje várhatóan: 2021-12-10

Utángyártott az eredeti távval teljesen megegyező formájú prémium minőségű távirányító a terméklapon felsorolt PANASONIC készülékekhez (lásd részletek):

Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PANASONIC HÁZIMOZI TÁVIRÁNYÍTÓ
 

Minőségi Német gyártmányú utángyártott távirányító, ami az Ön a listában felsorolt  készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben egy hosszú élettartamú és kiváló minőségű utángyártott távirányítót szeretne, úgy a Classic távirányító az ön legjobb választása. A Classic márkanév garancia a kiváló minőségre, és a gyári távirányítókhoz hasonló hosszú élettartamra. Az eredeti távval egyező piktogramok és feliratok tartósak, nem kopnak le úgy, mint a silány minőségű távirányítóknál ez előfordul.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

classic logo

 Premium quality

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő számú eredeti távirányítók helyett alkalmazható:
PANASONIC EUR7722X30 távirányító
     
A következő egyéb utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC85518 távirányító
 
A második képen az eredeti távirányítóról készült fénykép látható a beazonosítás megkönnyítése végett. A küldemény az első képen látható utángyártott Classic gyártmányú prémium minőségű távirányítót tartalmazza, ami a felsorolt készülékeket 100%-osan kezeli!

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
PANASONIC HÁZIMOZI
PANASONIC SAHT520 Házimozi távirányító
PANASONIC SA-HT520E Házimozi távirányító
PANASONIC SA-HT520EB Házimozi távirányító
PANASONIC SA-HT520EG Házimozi távirányító
     
PANASONIC SAHT870 Házimozi távirányító
PANASONIC SA-HT870E Házimozi távirányító
PANASONIC SA-HT870EB Házimozi távirányító
PANASONIC SA-HT870EG Házimozi távirányító

Kapcsolódó termékek