Panasonic EUR7721KM0 távirányító (illusztráció)

Panasonic EUR7721KM0 távirányító utángyártott Prémium minőség (Classic Germany)

(REMMM-505)
Jelenleg van raktáron.
5 890 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Német minőség! Utángyártott Classic gyártmányú távirányító a terméklapon felsorolt PANASONIC készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ PANASONIC DVD RECORDER TÁVIRÁNYÍTÓ

Minőségi Német gyártmányú utángyártott távirányító, ami az Ön a listában felsorolt készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben egy hosszú élettartamú és kiváló minőségű utángyártott távirányítót szeretne, úgy a Classic távirányító az ön legjobb választása. A Classic márkanév garancia a kiváló minőségre, és a gyári távirányítókhoz hasonló hosszú élettartamra. Az eredeti távval egyező piktogramok és feliratok tartósak, nem kopnak le úgy, mint a silány minőségű távirányítóknál ez előfordul.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

classic logo

Premium quality

Szakértelem

100 elegedettseg
A következő számú eredeti távirányítók helyett alkalmazható:
PANASONIC EUR7721KM0 távirányító
PANASONIC EUR7721KM0W távirányító
A következő egyéb utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC85505 távirányító
Az első képen az eredeti távirányítóról készült fénykép látható a beazonosítás megkönnyítése végett. A küldemény az első képen látható utángyártott Classic gyártmányú prémium minőségű távirányítót tartalmazza, ami a felsorolt készülékeket 100%-osan kezeli!

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
PANASONIC DVD RECORDER MODELS:
PANASONIC DMRE95H DVD recorder távirányító
PANASONIC DMR-E95H DVD recorder távirányító
PANASONIC DMR-E95HEG DVD recorder távirányító
PANASONIC DMR-E95HEG-K DVD recorder távirányító
PANASONIC DMR-E95HEG-S DVD recorder távirányító

Kapcsolódó termékek