Orion ASR100G-III távirányító utángyártott

(REMAL1050-0111-SP)
Jelenleg van raktáron.
2 290 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott az eredeti táv minden funkcióját 100%-osan kezelő távirányító a terméklapon felsorolt különféle márkájú TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TV TÁVIRÁNYÍTÓ
happy remotes-250px

FIGYELEM!

Ez a távirányító garantáltan kezeli a készüléke minden funkcióját tökéletesen! Nincs hangolgatás, kódolgatás, csak elem kell bele a használatba vételhez. 

 

Utángyártott távirányító, ami az Ön TV készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben Ön egy a készülékét tökéletesen kezelő utángyártott távirányítót szeretne, úgy ez a távirányító mindenképpen az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli. A könnyű kezelést a gyártó oldaláról letölthető dokumentumok teszik egyszerűvé, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 SUPERIOR

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
ORION ASR100G-III TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC81891 TV távirányító
 
FIGYELEM! A küldemény a második képen látható utángyártott ASR100-III helyettesítő távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen kezeli a  listában felsorolt készülékeket. Az első képen látható eredeti távirányító fotója kizárólag a könnyű beazonosítást szolgálja.

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
AMSTRAD CRT TV series
AMSTRAD TV29RFM3 TV távirányító
AMSTRAD TV-29RFM3 TV távirányító
     
JQ CRT TV series
JQ CRTVJQ-2901F TV távirányító
     
NIKKEI CRT TV series
NIKKEI NKV-21RF6 TV távirányító
     
ORION CRT TV series
ORION T2150STX TV távirányító
ORION T2180STX/F TV távirányító
ORION T2930STXSFL TV távirányító
ORION T2930STX-S-FL TV távirányító
     
RENDER CRT TV series
RENDER REN-SF2902 TV távirányító
RENDER REN-21S01 TV távirányító
     
UNITED CRT TV series
UNITED UTV8029PA TV távirányító

Kapcsolódó termékek