Orion T32-DLED távirányító (illusztráció)

Orion T32-DLED távirányító utángyártott (Assembled in Romania 2018-2019-es verzió)

(RC6184.SZ03-3.T5-B3)
Jelenleg van raktáron.
2 590 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Romániában gyártott Orion T32-DLED tévékhez: 100-240V <60W, fekete matricán: "ASSEMBLED IN ROMANIA" felirat
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ORION LED TV TÁVIRÁNYÍTÓ
 

Minőségi utángyártott távirányító, ami az Ön TV készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben Ön egy a készülékét tökéletesen kezelő utángyártott távirányítót szeretne, úgy ez a távirányító ár/érték arányban az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, azonban annak minden funkcióját kezeli, és a gombkiosztást is mellékeljük a csomagban.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 AlienTechLogo2

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
ORION nincs a távon gyártói jelzés
TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic Ø TV távirányító
EURO-LINE 1050-0417 TV távirányító
 

A távirányító a kínai (romániai összeszerelésű) alaplappal szerelt 2017-2019-es gyártású Orion T32-DLED típusú tévéhez alkalmazható.

A készülék hátulján fekete színű matrica található, a teljesítményfelvétel pedig <60W, ez az érték általában más a többi verziónál. Gyártóként megjelölve "ASSEMBLED IN ROMANIA" felirat található.
A küldemény amennyiben található a galériában második távirányító fotó, úgy azt tartalmazza, ami tökéletesen kezeli a megjelölt modellszámú Orion készüléket. Egy kép esetén értelemszerűen a  képen látható utángyártott táv a csomag tartalma.

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
ORION 32" LED TV series
ORION T32-DLED LED TV távirányító
ORION T32DLED (ROMANIA)
LED TV távirányító

Kapcsolódó termékek