Orion PIF22-DLED távirányító

Orion PIF22-DLED távirányító utángyártott (Manufactured in PRC, "ZET" version)

(RC6466.T5-F1)
Jelenleg van raktáron.
2 290 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
PIF22-DLED DC 12V = 3A, 36W fekete matricán: Manufactured in PRC for Orion
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ UTÁNGYÁRTOTT ORION LED TV TÁVIRÁNYÍTÓ
 

Minőségi utángyártott távirányító, ami az Ön TV készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben Ön egy a készülékét tökéletesen kezelő utángyártott távirányítót szeretne, úgy ez a távirányító ár/érték arányban az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, azonban annak minden funkcióját kezeli, és a gombkiosztást is mellékeljük a csomagban.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 AlienTechLogo2

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
ORION nincs a távon gyártói jelzés
TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic Ø TV távirányító
EURO-LINE 1050-0125 TV távirányító
 

A távirányító a kínai alaplappal szerelt Orion PIF22-DLED típusú tévéhez alkalmazható, más változatokat másik távirányító vezérli. A teljesítményfelvétel --W. A második képen a hátlapmatrica minta található, más kinézetű matrica esetén ez a távirányító nem biztos hogy használható.

A készülék hátulján fekete vagy esetleg fehér színű matrica található, a teljesítményfelvétel pedig --W, ez az érték általában más a többi verziónál. Gyártóként "Manufactured PRC for Orion Electronics" található, azaz a készüléket Kínában gyártották az Orion számára (PRC= "People's Republic of China").

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
ORION 22" LED TV series
ORION PIF22DLED LED TV távirányító
ORION PIF22-DLED LED TV távirányító

Kapcsolódó termékek