Onkyo RC-327S távirányító utángyártott

(REMAL1050-0011-SP)
Jelenleg van raktáron.
3 190 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott az eredeti távot 100%-osan helyettesítő távirányító a terméklapon felsorolt ONKYO készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HELYETTESÍTŐ TÁVIRÁNYÍTÓ
 

Minőségi utángyártott távirányító, amit az Ön készülékéhez előre felprogramozva kap kézhez, így nincs más teendője, mint elemet rakni bele, és azonnal használatba vehető. A listában felsorolt készülékekkel kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Figyelem! A távirányító alapjában véve televíziók vezérléséhez készült tasztatúrával rendelkezik, így az egyes gombfunkciók a gyári feliratokkal nem egyeznek, azonban a készülékeket így is tökéletesen kezeli, használata a mellékelt gombkiosztással rövid idő alatt elsajátítható. Megvásárlását akkor ajánljuk, ha az adott készülékekhez a gyári távirányító már nem elérhető, így csak utángyártott távirányítóval tudjuk azt pótolni.

Bővebb információért keressen minket elérhetőségeinken, a megfelelő kiválasztásban szívesen segítünk. Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

ALIEN

 

 ONKYO

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő távirányítók helyett alkalmazható:
ONKYO RC-327S, RC327S távirányító
     
A következő egyéb utángyártott távirányítók helyettesítik:
ØØØ ØØØ távirányító
 
Az első képen az eredeti távirányító fotója látható, ami a könnyebb beazonosíthatóságot szolgálja. A küldemény a második képen látható utángyártott helyettesítő távirányítót tartalmazza, ami vezérli a listában felsorolt készülékeket.

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
ONKYO HI-FI & POWER AMPLIFIER MODELLS:
ONKYO TXSV444 Hi-Fi távirányító
ONKYO TX-SV444 Hi-Fi távirányító

Kapcsolódó termékek