Apple IPhone hálózati töltő M-Life

(ML0316.E20)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


1 250 Ft
bruttó (27% áfával együtt)
Mennyiség

APPLE IPHONE HÁLÓZATI TÖLTŐ

 

  • Megbízható kiváló minőségű M-Life gyártmányú hálózati töltő iPhone-hoz.
  • A világ minden pontján használható, "Worldwide" kivitel, bármilyen feszültségű hálózatról működik
  • A gyárival megegyező minőség, a gyártó 100%-ban garantálja, hogy a készüléket nem károsítja még egy esetleges meghibásodás esetén sem.
  • 100-240V AC hálózat ==> 800mA max. töltőáram

 

Sok helyen olvasható, hogy több gyártó, így az Apple is azzal riogatja a készülék tulajdonosokat, hogy a nem eredeti gyári töltők meghibásodás esetén tönkretehetik a készüléket magát is. Ez csak részigazság, hiszen a gyártók egyik fő bevétele a méregdrágán eladott pótalkatrészekből, és kiegészítőkből adódik, így természetes, hogy ezzel igyekeznek a bevételüket növelni. Noname, "piacos" kínai áruknál ez valóban előfordulhat, de az általunk forgalmazott töltő bevizsgált gyártmány, rendelkezik ISO9002 minősítéssel, és olyan europai forgalmazótól származik, aki kifejezetten a minőségi, és józanul árazott mobil tartozékok gyártására specializálódott. Az M-Life termékeknek nem csak a minősége kiváló, hanem láthatólag ügyelnek a minőségi külső kivitelezésre, és formatervezésre is.

Kapcsolódó termékek