Rebel LED-es beltéri fényfüzér, hidegfehér színű, 650 LED, 10 méter

(ZAR0476-2)
Jelenleg van raktáron.
11 500 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 48 óra
Mennyiség

LED-ES FÉNYFÜZÉR
  • Korszerű, hosszú élettartamú, kis fogyasztású ledes technológiával készült dekorációs fényeffekt.
  • A ledes technológia energiatakarékos,  és a hagyományos izzókhoz képest sokszoros élettartamot biztosít, valamint a világító diódákat a készülék élete során sohasem kell cserélni, nincs szétszerelés, izzócsere.
  • A ledes fényforrások nem termelnek jelentős hőmennyiséget, így kifejezetten biztonságosak a hagyományos fényforrásokhoz képest, mert sohasem tűzveszélyesek akkor sem, ha közvetlenül érintkeznek gyúlékony tárgyakkal!
  • A tápellátás biztonságos törpefeszültségről történik, így gyermekek közelében is nyugodtan üzemeltethető, áramütés veszélye nélkül.

kültéri-beltéri

biztonságos

energiatakarékos törpefeszltség

 

     
TERMÉK TULAJDONSÁGOK:

 

elhelyezhetőség kültéri
fényforrás LED
fényforrások száma 650 db hidegfehér LED
fényforrások színe melegfehér
hossz 10 m

EGYÉB INFORMÁCIÓ

 

Ez a termékünk szezonálisan kapható karácsonyi dekoráció, így az ünnepi időszakon kívül nem tudjuk garantálni a beszerezhetőségét, megrendelés vagy érdeklődés esetén azonban tájékoztatjuk Önt a raktárkészletről.

Kérjük megrendelés esetén vegye figyelembe ezt az információt, illetve azt, hogy a karácsonyi időszakban is általában csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésre a termékekből.

Megrendelése után kollégánk mindenképpen felveszi Önnel a kapcsolatot, és informálja Önt a megrendelésével kapcsolatban, illetve megrendelését visszaigazoljuk e-mailben.

Kapcsolódó termékek