Isolator, galvanikus leválasztó antennarendszerekhez, koax csatlakozóval

(SI.9114572.P01-1)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


2 500 Ft
bruttó (27% áfával együtt)
Koax csatlakozós
Mennyiség

ISOLATOR KOAX CSATLAKOZÓVAL
  • Gyakori probléma PC és egyéb képmegjelenítő (Palazma, LCD), valamint Hi-Fi rendszer összecsatlakoztatásánál, hogy a hang búg, vagy a képen zavarcsíkok jelennek meg. Ilyenkor, ha a  kábeltévét kihúzzuk, a hiba megszűnik.
    Magát a hibát a kábeltévé kábelének hidegpontja (árnyékoló szál), és a számítógép földelése közötti potenciálkülönbség okozta földhurok keletkezése okozza.

  • Az isolator kiküszöböli ezt a hibát, mert galvanikusan leválasztja a kábeltévé hálózatot úgy, hogy közben sem a kábeltévé vételét, sem az esetleges kábelnet adatforgalmát nem zavarja, a jelet nem csökkenti, biztonságosan használható.
    A leválasztatlan kábeltévé sajnos hibák forrása lehet, tönkreteheti a készülék videobemenetét, valamint a videókártyát is akár, tehát érdemes beruházni egy isolatorra, mindamellett, hogy nélküle a hang, vagy a kép nem élvezhető sajnos, ha a hiba kialakul.

    A bekötés egyszerű, az isolator koax csatlakozókkal előre van gyárilag szerelve. Kínálatunkban szerepel F csatlakozós kivitel is, amit a renszerben tetszőleges helyre, egyszerűen betoldhatunk két F dugó felszerelésével, a kábeltévé vezetékét megszakítva.

A képre kattintva megnézheted a másik isolator típust is!

MELYIK TÍPUST VÁLASSZAM?

Ha csak egy televízió van a renszerben, célszerűbb az előre szerelt változatot választani, míg ha a kábel kétfelé ágazik, pl. antenna egy tévébe, és kábelnet, célszerű valahol a fali alljzat után beiktatni a kék színű isolatort. Mindkét isolator egyformán működik, ilyen szempontból nincs különbség közöttük. Csak arra a készülékre kell az isolator, ami a PC-vel is kapcsolatban van, mondjuk a Hi_Fi rendszeren, vagy más képmegjelenítőn keresztül. A lakásban lévő független egyéb készüléket nem kell leválasztanunk.

Kapcsolódó termékek