Pinterest
Facebook
Google+
Youtube
Blogger
Twitter
Tweet

Minden, ami elektronika, szakértőtől

Termékkategóriák

A tévézés még mindig nem ment ki a divatból, sőt, halad a korral! A gyártók felismerték, hogy az embereknek újabb, sokoldalúbb készülékekre van szükségük, amik igazodnak az életvitelükhöz, az igényeikhez. A tévézés újabb szintre emelkedett, ma már egy televízió mindent tud, amit tudnia kell a sokoldalú szórakoztatáshoz. A tévézők nem maradnak le semmiről, gyakorlatilag teljesen személyre szabhatják a készülék beállításait, csupán néhány gombnyomást, kattintást követően. Apropó gombnyomás!

 

Úgy természetesen nehéz a televízió kezelése, ha a tévé nem is reagál semmire. Önnel is megesett már bizonyára, hogy a távirányító nem engedelmeskedett az akaratának és hiába nyomkodta, püfölte, kérlelte, szidta, az csak nem volt hajlandó váltani a csatornák között. A lemerült elem cseréje ilyenkor egy lehetséges opció a probléma megoldására, de ha nem ez a gond, akkor lehetséges, hogy elérkezett az új távirányító vásárlásának ideje. Orion távirányítóra van szüksége?

 

Az eredeti gyári távirányítók kézenfekvő választásnak bizonyulnak, de annyi biztos, hogy nem a legolcsóbbak közül valók. Létezik más lehetőség is vagy mindenképpen kompromisszumot kell hozni? Nincsen rá szükség, mert az utángyártott Orion távirányítók teljes mértékben eleget tesznek minden elvárásnak, amit a tulajdonos támaszthat feléjük. Az utángyártott távirányítók semmiben sem maradnak el az eredetijük mögött, hiszen azokat másolva gyártják őket. Ilyenek az általunk kínált Orion távirányítók is.

 

Az Orion távirányítókkal minden funkciót ugyanúgy lehet kezelni, mint az eredetivel. Tökéletesen érzékelik a gombokat, kifogástalan a hatótávolságuk, nagyszerűen lehet velük vezérelni a tévét, mindezt hangolás és előzetes programozás nélkül.

 

Keressen meg minket bizalommal, ha Orion távirányítóra van szüksége és váltsa ki az eredeti, gyári, drága eszközt egy olcsóbb, de ugyanolyan megbízható, utángyártott távirányítóval! Ha a részletekre kíváncsi szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, tegye fel kérdéseit elérhetőségeinken!

Amit a hangváltóról tudni érdemes

Amit a hangváltóról tudni érdemes

Azt, hogy a hangváltó működik, sokan minden nap élvezzük, pedig a legtöbben nem is tudunk a létezéséről. Nézzük, mi is ez pontosan, és hogyan működik!

Ahhoz, hogy a hangváltót megértsük, tisztában kell lennünk a frekvenciával. A frekvencia szó azt jelenti, hogy valami – esetünkben a hangszóró rezgése – hányszor ismétlődik meg egységnyi idő alatt. Mértékegysége a Hertz (Hz). A fülünk körülbelül a 20 és a 20.000 Hz közötti tartományban lévő hangokat hallja. Minél alacsonyabb a frekvencia értéke, annál mélyebb a hang, a körülbelül 8000 Hz felettieket pedig már magasnak halljuk.

Természetes dolog, hogy egy hangszóró nem képes tökéletesen lejátszani a mély és a magas hangokat is. Főleg a mély tartomány a „problémásabb”, ehhez viszonylag nagy méretű hangszóróra van szükség. Azért, hogy minden hang szép legyen, több, különböző méretű hangszórót érdemes használnunk. Itt lép a képbe a hangváltó. A hangváltó feladata, hogy a beérkező hangokat frekvenciatartományok szerint szétválogassa, és utána külön, mindegyiket a neki megfelelő hangszóró felé továbbítsa. Így minden hangszórónak azokat a hangokat kell lejátszania, amiben a legprofibb. Természetesen vannak bizonyos szintű átfedések a hangszín tökéletességének érdekében.

Azt, hogy a hangváltónak hány tartományra kell szétosztani a hangokat, az határozza meg, hogy a hangszórónk hány utas. Egy hangfalon belül lehet több ugyanolyan hangszóró, ezért a hangszórók száma nem feltétlenül egyezik meg azzal, hogy a hangfal hány utas.

Érdemes még néhány szót ejteni arról is, hogy létezik passzív és aktív hangváltó is. A passzív hangváltó be van építve a hangfalba, az aktív pedig egy plusz, külső szerkezet, amelyen a felhasználó állíthatja be, hogy hol helyezkedjen el a vágási frekvencia határa. Ezeket hozzáértőknek ajánljuk, hiszen nem megfelelően beállítva szinte biztosan nem fogunk szép hangzást kapni.

Szeretne többet tudni a hangváltókról? Vagy éppen vásárolna egyet? Nézzen szét elektronikai webáruházunkban, rendeljen kedvére termékeinkből, kérdéseivel pedig bátran keressen fel minket!

Nincs kétség afelől, hogy manapság rendkívül gazdag hangszórókínálatból válogathatnak a vásárlók, azonban a választékban számos olyan készülék található, amik nem igazán gondoskodnak az igazi zenei élményről. Ha még Ön sem találta meg az ideális termékeket, ne kutasson tovább, ugyanis a Dibeisi hangszórók páratlan zenei élménnyel ajándékozzák meg!

A Dibeisi hangszórók gyártója tisztában van azzal, hogy milyen igények merülnek fel a felhasználók részéről a készülékekkel kapcsolatban, ezért kifejezetten kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy olyan termékeket biztosítson a zenehallgatáshoz, ami kielégítheti minden igényüket. Ezek a hangszórók nem hiányozhatnak egyetlen partiról sem, de természetesen azok számára is tökéletes választásnak bizonyulnak, akiket kikapcsol és megnyugtat az igényes zenehallgatás.

Próbálja ki Ön is a Dibeisi hangszórókat, és élvezze a valódi zenei élményt! A termékek megvásárlásával még koncertjegyre sem kell költenie! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Klíma távirányító: Fokozza a kényelmet!

A nyári hónapok, főként pedig a kánikula megérkezésével az ember sokszor érzi azt, hogy még megmozdulni sincs kedve, főleg, ha az a kényelem feladásával járna. Nyáron viszont a klíma használata is elengedhetetlen, amit kénytelen az ember bekapcsolni, ami nem is olyan egyszerű, ha a készülék túl magasan van, és nincs hozzá megfelelő eszköz. Ekkor jön a képbe a klíma távirányító!

A klíma távirányító segítségével Ön a szobájából bárhonnan kedve szerint fel- és lekapcsolhatja berendezését, illetve állíthatja a hőmérsékletet. Akár még kanapéjáról, foteléből sem kell felkelnie, és a filmet vagy kedvenc sorozatát sem szükséges félbeszakítania.

A cégünk kínálatában elérhető termékek nem csupán ennyire képesek, hanem kiemelkedő üzemidővel is rendelkeznek, így Önnek biztosan nem kell még egy darabig cserén gondolkodnia!

Az általunk kínált klíma távirányítókról többet is megtudhat, amennyiben felveszi szakértő munkatársainkkal a kapcsolatot elérhetőségeinken. Ne késlekedjen, ha elromlott vagy elveszett a klíma távirányító, és újat kéne vásárolnia, hiszen a kánikula még kopogni sem fog, mielőtt beköltözne az otthonába!

Sajnos bármelyik háztartási gépünkkel előfordulhat, hogy meghibásodik, egy időre működésképtelenné válik. Ilyenkor sokan azonnal új berendezés vásárlása mellett döntenek, azonban ez sok esetben nem a legjobb megoldás. A háztartási gépek többnyire olcsón megjavíthatók, és még évekig működhetnek. Cégünk nagy választékban kínál különféle alkatrészeket háztartási gépekhez, kiemelten mosógépekhez és tűzhelyekhez.

Ezek a gépek igen értékesek, így mindenképpen érdemes megnézetni egy szakemberrel, hogy javíthatók-e. Gyakori, hogy csak egy alkatrész elöregedett, és annak kicserélésével megúszhatjuk az egész dolgot. Ilyenkor bátran keresse fel cégünket, nálunk nagy valószínűséggel megtalálja a hiányzó alkatrészt mosógépéhez vagy tűzhelyéhez!

Ha háztartási gépe felmondta a szolgálatot, keressen minket bizalommal, óriási választékkal várjuk mosógép és tűzhely alkatrészekből! Termékeinket kedvező áron kínáljuk, így a javítás bizonyosan jobban megéri, mint az új készülék vásárlása!

Távirányító – a kis készülék, amit természetesnek veszünk, hogy van, nem értékelünk eléggé, pedig, ha elveszik, akkor elveszik a pihenés is. A távirányítók sajnos sokszor méltatlanul kevés figyelmet kapnak, sokszor nem vigyázunk rájuk eléggé. Néha egyszerűen csak ledobjuk, nem figyelünk, hogy ne a pohár mellett legyen, és véletlenül leöntjük, vagy elől hagyjuk, ahol megrágja a kutya. Amikor pedig nem működik, elkezdünk aggódni.

Cégünk nagy választékkal várja távirányító eszközökből, köztük sokféle Thomson távirányítóval. A Thomson távirányítók kiváló minőséget képviselnek, rendeltetésszerű használat mellett ritka a meghibásodás, azonban, ha baleset éri őket, bátran keressen fel minket, hogy gyorsan pótolhassa! Rendelkezünk audio és házimozi rendszerek, DVD lejátszók, TV-k, és videók Thomson távirányítóival is, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a készülékéhez megfelelőt!

Nézzen körül nálunk, és rendeljen Thomson távirányítót, termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel keressen minket bátran!