Minden, ami elektronika, szakértőtől

Termékkategóriák

Miért érdemes minket választania?

  • jó minőségű, kedvező árú termékek
  • széleskörű termékskála
  • több millió árucikk
  • egyszerű rendelés, gyors kiszállítás
  • regisztráció nélküli vásárlás
  • folyamatos akciók
Klíma-szűrőbetétek

Klíma-szűrőbetétek rendelése az interneten keresztül, kedvező áron, széles választékból - oldja meg egyszerűen a cserét!

A légkondicionáló berendezések rendszeres, évenként minimum kétszeri ellenőrzése és karbantartása elengedhetetlen a biztonságos üzemeltetés érdekében. A bennük található, modern szűrők nem csak a port képesek felfogni, hanem a baktériumok, a vírusok és a pollenek ellen is hatékonyak, viszont a berendezés belsejében lecsapódó nedvesség tökéletes táptalaj a baktériumok és a penészgombák számára. Sajnos előfordul, hogy a klíma tisztítása már nem elegendő, és szükség van a szűrőbetétek teljes cseréjére, ám ebben az esetben nem szükséges boltról boltra járni, mire megtaláljuk a megfelelő típust, hiszen sokkal egyszerűbben is beszerezhetjük azt egy klíma-szűrőbetét webáruházból is.

Klíma alkatrészek, minőségi termékek, online rendeléssel, kedvező áron, gyors kiszállítás, készüljön kényelmesen a munkára!

A klímaszereléssel foglalkozó szakemberek sok esetben rendkívül elfoglaltak. Ez különösen igaz a nyári időszak kezdetére, amikor az ügyfelek szinte megrohamozzák a szerelőket a karbantartási, javítási feladatok elvégzéséért. Ilyen szűkös beosztás mellett egyes szakembereknek komoly kihívást jelenthet beszerezni a munkához szükséges klíma alkatrészeket. Nem ritka, hogy csak az üzletek zárása után érnének rá az alapanyag vásárlásra, így kénytelenek más megoldást találni arra, hogy felkészülten érkezzenek az ügyfelekhez. Amennyiben Önnek is gondot okoz a klíma alkatrészek vásárlása, és praktikus, kényelmes opcióra lenne szüksége ehhez, rendeljen online áruházunkból!

A felhasználóknak sokszor meggyűlik a baja az új LG Magic Remote megvásárlása után a távirányító első üzembehelyezésével. Ellentétben a  hagyományos távirányítókkal ezek a távok a kommunikációhoz nem infravörös kapcsolatot használnak, hanem bluetooth-on keresztül csatlakoznak a készülékekhez.

Első üzembe helyezésük is hasonló, mint bármely bluetooth eszköznek, azaz a vezérelni kívánt készülékkel először "párosítani" kell ahhoz, hogy minden funkció működni tudjon. Néhány alapfunkciót inravörös kapcsolattal is elérhetünk, ezek a normál tévéken megszokott parancsok, úgy mint hangerő, programok éptetése, stb.

Az extra funkciók eléréséhez, úgy mint mozdulatvezérlések, hangvezérlés, stb. már kell a bluetooth kapcsolat. Ugorjunk is neki, mit kell tenni ahhoz, hogy tökéletesen működjön a tévével a távirányítónk.

Első, és legfontosabb lépés két új elem belehelyezése a távirányítóba. Az elemek lehetőség szerint jó minőségű, márkás, alkáli elemek legyenek. Ne használjunk semmiképpen sem tölthető akkumulátorokat, avagy kínai piacos gagyi elemeket. Ez utóbbak nem csak hamarabb lemerülnek, hanem sok esetben ki is folynak, így téve tönkre a távirányítót idő előtt. A NiCd akkuk pedg a kisebb kapocsfeszültség miatt alkalmatlanok a feladatra.

Ha túl vagyunk az elemek behelyezésén, a televízió leírásában szereplő módon párosítsuk a távirányítót a televízió készülékkel. A párosítás általában egyszerű művelet, az AN-MR650, és hozzá hasonló LG MAgic Remote távoknál a Youtube videón látható módszerrel történhet a párosítás. A párosítás menete kizárólag a  gyári távirányítók esetében működik így, utángyártott típusoknál ez gyártónként eltérhet.

A készülék a művelet sikeréről képernyőüzenetben tájékoztatja a felhasználót. Párosítás előtt mindenképpen frissítsük a készülék szoftverét, mert előfordulhat, hogy  atávirányító új szotververzióját a készülék csak frissítés után támogatja.

Ma már egy ilyen televízió szinte egy kijelzővel felszerelt számítógép, amit szoftver vezérel, ami időnként frissítést, és karbantartást igényel. Ha a távirányító párosításakor hibaüzenetet kapunk, legtöbbször egy frissítés megoldja ezt a  problémát. A szoftver frissítése után legtöbbször már sikeresen tudjuk a távirányítót a készülékkel párosítani.

Sokaknak fejtörést okoz a távirányítókon lévő cikkszámok egymástól eltérő mivolta, illetve az, hogy kívülről egyforma távoknak is sokszor tejesen más a cikkszáma. Ennek az is az oka, hogy  a távokat folyamatosan fejlesztik, újabb és újabb szoftereket programozna beléjük, így a cikkszámuk is változhat annak ellenére is, hogy egyébként egymással csereszabatosak. Ha a távirányító sikeresen párosítottuk a készülékünkkel, nem kell törnünk a fejünket a rájuk írt számok jelentőségében.

Mi minden esetben igyekszünk a folyamatos fejlesztésekkel lépést tartani, és mindig a megfelelő távirányítót bitosítani, ám ritka esetekben így is előfordulhat, hogy a készülék elutasítja a távirányítót. Amennyiben a  televízió szoftvere naprakész és a legújabb frissítés is fel van rá töltve, de mégsem működik az adott távirányítóval, keressen minket bizalommal, próbálunk megoldást keresni a probémára.

Fűtőszálak elektromos sütőkhöz, minőségi termékek, kedvező áron, online rendeléssel, válassza a költséghatékonyabb megoldást!

Forgótányérok mikrosütőkhöz, online rendeléssel, kedvező áron, minőségi kivitelben, velünk a véletlen baleseteket is megoldhatja!

Mosógép betét rendelés, intézze kényelmesen a vásárlást, minőségi termékek, kedvező árak, webshopunkkal nem kihívás az alkatrészcsere!