Pinterest
Facebook
Google+
Youtube
Blogger
Twitter
Tweet

Minden, ami elektronika, szakértőtől

Termékkategóriák

Kiégett egy biztosíték, betört az LCD kijelző, vagy szükség van egy új tápegységre? Elektronikai eszközeinket csak akkor tudjuk fennakadások nélkül használni, ha azok kívül és belül is kifogástalan állapotúak.

 

Megbízható elektronikai alkatrészekre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal, és vásároljon tőlünk elektronikai alkatrészeket! Miért válasszon pont minket, amikor annyi hasonló webshop működik? Mert mi szem előtt tartjuk azt, hogy minden szolgáltatásunkkal az ügyfelek érdekeit és a kényelmüket szolgáljuk. Meggyőző választékot kínálunk elektronikai alkatrészekből, és ügyelünk arra, hogy az árainkat alacsonyan tartsuk.

 

Aki vásárolni szeretne, már regisztráció nélkül is megteheti a webshopunkban. A kiszállítást rövid határidővel végezzük; csupán pár nap kérdése, és kézhez kapja a megrendelt terméket!

 

Vásároljon nálunk, és szerezze be a hiányzó elektronikai alkatrészeket kedvező feltételek mellett! Amennyiben kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

A tévézés új korszakába léptünk. A tévé sokkal többet tud annál, mint amennyit évekkel ezelőtt tudott. Sokoldalúbb, nagyobb, teljes körű élményt kínál. Sokan választják a plazma, LED vagy LCD tévéket otthonukba, hiszen ezek a készülékek szinte moziélményt nyújtanak a nappaliban ülve.

 

Ha a készülék elromlik, javítással még meg lehet menteni, ami sokszor olcsóbb, mint egy új tévét megvásárolni. Rendelje meg webáruházunkból a javításhoz szükséges elektronikai alkatrészeket a tévéjéhez! Amennyiben a legjobbra és a legolcsóbban van szüksége, akkor jó helyen jár. Széles választékot nyújtunk a legtöbb típusú készülékhez, így talál nálunk LED, LCD és plazmatévé alkatrészeket is.

 

Kérdezzen, ha valamit nem talál, vagy tanácsra van szüksége a választáshoz! Örömmel segítünk eligazodni elektronikai alkatrészeink között, és hozzájárulni a sikeres alkatrészcseréhez. Nálunk jó áron vásárolhat, és a megrendelt terméket már pár napon belül kézhez is kaphatja!

 

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, ha elektronikai alkatrészekre van szüksége!

Ugye Önnek sem kell bemutatni azt a frusztráló helyzetet, amikor az esti film egy drámai pontján hangosítani szeretne készülékén, de akárhogy forgatja a tv távirányítóját, és bármekkora erővel is nyomja rajta a hangosításért felelős gombot, mégsem hajlandóak megjelenni a megváltást jelentő csíkocskák a televízió képernyőjén? Hasonlóan feszélyező az a helyzet is, amikor a be- vagy kikapcsolás nem megy egyről a kettőre, pedig a kedvenc sorozat már elkezdődött, vagy éppen ellenkezőleg, elaludt végre a gyerkőc, és csöndet, sötétet kell teremteni.

Ezek a frusztráló helyzetek könnyedén elkerülhetőek, amennyiben megfelelő minőségű tv távirányítóval rendelkezik! Ma már a márka-különbségek sem jelenthetnek kifogást a rossz helyzetekre, hiszen az univerzális tv távirányítók ténylegesen bevethetők bármilyen készülék esetében. Ez egyben azt is jelenti, hogy amennyiben lecseréli tévékészülékét, tv távirányítóján nem kell vele együtt túladnia!

Amennyiben szeretné megtalálni a tökéletes távirányítót a televíziójához, és ebben megbízható szakmai segítséget kérne, bátran lépjen kapcsolatba cégünkkel a megadott elérhetőségek egyikén!

A tévézés még mindig nem ment ki a divatból, sőt, halad a korral! A gyártók felismerték, hogy az embereknek újabb, sokoldalúbb készülékekre van szükségük, amik igazodnak az életvitelükhöz, az igényeikhez. A tévézés újabb szintre emelkedett, ma már egy televízió mindent tud, amit tudnia kell a sokoldalú szórakoztatáshoz. A tévézők nem maradnak le semmiről, gyakorlatilag teljesen személyre szabhatják a készülék beállításait, csupán néhány gombnyomást, kattintást követően. Apropó gombnyomás!

 

Úgy természetesen nehéz a televízió kezelése, ha a tévé nem is reagál semmire. Önnel is megesett már bizonyára, hogy a távirányító nem engedelmeskedett az akaratának és hiába nyomkodta, püfölte, kérlelte, szidta, az csak nem volt hajlandó váltani a csatornák között. A lemerült elem cseréje ilyenkor egy lehetséges opció a probléma megoldására, de ha nem ez a gond, akkor lehetséges, hogy elérkezett az új távirányító vásárlásának ideje. Orion távirányítóra van szüksége?

 

Az eredeti gyári távirányítók kézenfekvő választásnak bizonyulnak, de annyi biztos, hogy nem a legolcsóbbak közül valók. Létezik más lehetőség is vagy mindenképpen kompromisszumot kell hozni? Nincsen rá szükség, mert az utángyártott Orion távirányítók teljes mértékben eleget tesznek minden elvárásnak, amit a tulajdonos támaszthat feléjük. Az utángyártott távirányítók semmiben sem maradnak el az eredetijük mögött, hiszen azokat másolva gyártják őket. Ilyenek az általunk kínált Orion távirányítók is.

 

Az Orion távirányítókkal minden funkciót ugyanúgy lehet kezelni, mint az eredetivel. Tökéletesen érzékelik a gombokat, kifogástalan a hatótávolságuk, nagyszerűen lehet velük vezérelni a tévét, mindezt hangolás és előzetes programozás nélkül.

 

Keressen meg minket bizalommal, ha Orion távirányítóra van szüksége és váltsa ki az eredeti, gyári, drága eszközt egy olcsóbb, de ugyanolyan megbízható, utángyártott távirányítóval! Ha a részletekre kíváncsi szolgáltatásainkkal, termékeinkkel kapcsolatban, tegye fel kérdéseit elérhetőségeinken!

Napjainkban rengeteg digitális jel szalad ide-oda az éterben; ezek torzítás- és tömörítésmentes átvitelére találták ki a HDMI optikai kábeleket. Ezek akkor terjedtek el igazán, amikor elkezdődött a televíziózás sokadik forradalma, amikor is megjelentek a kristálytiszta képet is lehetővé tévő készülékek.

Ha megvesszük a csúcsminőségre képes televíziót, de mégsem tudjuk kiélvezni a képminőséget, mert nincs megfelelő teljesítményű eszköz, ami képes lenne átvinni a megfelelő formátumban a digitális jelet, az komoly bosszúságot jelent. Ugyanez a másik oldalon is felmerülne: a gyártók nem akarnának vagyonokat költeni a filmek látványvilágára, ha az otthoni televízió-képernyőkön silány minőségben lenne csak látható. A HDMI optikai kábelek szerencsére megóvnak minket ezektől a csalódásoktól, és segítségükkel tényleg élvezhetjük a látványt.

Ha az Ön háztartásában is van televízió, akkor minden bizonnyal HDMI optikai kábelre is szüksége van! Online szakáruházunk kínálatában szerencsére új optikai kábeleket is találhat, amennyiben régi vezetéke megtört volna, vagy egyéb okból már nem működne. Amennyiben kérdése lenne kábeleinkkel kapcsolatban, tegye fel őket elérhetőségeink egyikén!

Amit a hangváltóról tudni érdemes

Amit a hangváltóról tudni érdemes

Azt, hogy a hangváltó működik, sokan minden nap élvezzük, pedig a legtöbben nem is tudunk a létezéséről. Nézzük, mi is ez pontosan, és hogyan működik!

Ahhoz, hogy a hangváltót megértsük, tisztában kell lennünk a frekvenciával. A frekvencia szó azt jelenti, hogy valami – esetünkben a hangszóró rezgése – hányszor ismétlődik meg egységnyi idő alatt. Mértékegysége a Hertz (Hz). A fülünk körülbelül a 20 és a 20.000 Hz közötti tartományban lévő hangokat hallja. Minél alacsonyabb a frekvencia értéke, annál mélyebb a hang, a körülbelül 8000 Hz felettieket pedig már magasnak halljuk.

Természetes dolog, hogy egy hangszóró nem képes tökéletesen lejátszani a mély és a magas hangokat is. Főleg a mély tartomány a „problémásabb”, ehhez viszonylag nagy méretű hangszóróra van szükség. Azért, hogy minden hang szép legyen, több, különböző méretű hangszórót érdemes használnunk. Itt lép a képbe a hangváltó. A hangváltó feladata, hogy a beérkező hangokat frekvenciatartományok szerint szétválogassa, és utána külön, mindegyiket a neki megfelelő hangszóró felé továbbítsa. Így minden hangszórónak azokat a hangokat kell lejátszania, amiben a legprofibb. Természetesen vannak bizonyos szintű átfedések a hangszín tökéletességének érdekében.

Azt, hogy a hangváltónak hány tartományra kell szétosztani a hangokat, az határozza meg, hogy a hangszórónk hány utas. Egy hangfalon belül lehet több ugyanolyan hangszóró, ezért a hangszórók száma nem feltétlenül egyezik meg azzal, hogy a hangfal hány utas.

Érdemes még néhány szót ejteni arról is, hogy létezik passzív és aktív hangváltó is. A passzív hangváltó be van építve a hangfalba, az aktív pedig egy plusz, külső szerkezet, amelyen a felhasználó állíthatja be, hogy hol helyezkedjen el a vágási frekvencia határa. Ezeket hozzáértőknek ajánljuk, hiszen nem megfelelően beállítva szinte biztosan nem fogunk szép hangzást kapni.

Szeretne többet tudni a hangváltókról? Vagy éppen vásárolna egyet? Nézzen szét elektronikai webáruházunkban, rendeljen kedvére termékeinkből, kérdéseivel pedig bátran keressen fel minket!