Pinterest
Facebook
Google+
Youtube
Blogger
Twitter
Tweet

Minden, ami elektronika, szakértőtől

Termékkategóriák

Nem egy háztartásban fogyóeszköznek számítanak a különböző berendezések távirányítói. Ezek a kiegészítő, ugyanakkor fontos szerepet betöltő eszközök hajlamosak eltűnni, tönkremenni, ezért mihamarabb gondoskodni kell pótlásukról, ugyanis bizonyos berendezések nélkülük egyáltalán, vagy csak körülményesen működtethetőek. Ha az otthonából is hiányzik egy távirányító, fedezze fel gazdag választékunkat!

Panasonic távirányítóink egytől egyig minőséget és megbízhatóságot képviselnek, ráadásul a széles kínálat lehetővé teszi azt, hogy bármikor pótolja az elveszett vagy tönkrement eszközét. A Panasonic távirányítók esetében fontos, hogy pontosan tudja a készüléke típusát, ugyanis nem mindegyik modellhez illik ugyanaz a távirányító. Természetesen, ha nem tudna dönteni a vásárlás során, kollégáink a segítségére lesznek.

Szerezze be kínálatunkból Panasonic távirányítóját, és ha elakadna, keresse kollégáinkat bizalommal elérhetőségeinken!

A távirányító olyan modern találmány, ami nélkül ma már elképzelhetetlen egy nappali vagy akár egy stúdió. Éppen az a nagyszerű benne, hogy a segítségével a kezünkben van az irányítás. Minden megvan benne, ami a modern kor emberének kell: egyszerű kezelhetőség, kényelem, gyorsaság.

Keressen fel minket bizalommal, és válogasson távirányítóink között, vásároljon rengeteg különféle típusú és márkájú távirányító közül! Philips távirányítóra van szüksége? A régi elveszett, megsérült, és most úgy döntött, hogy szeretne egy újat? Webáruházunkból azonnal rendelhet egy új Philips távirányítót, vagy akár többet is! Házi mozi rendszer, televízió, DVD lejátszó, hangfal szett vagy éppen video lejátszó? Mindegyikhez tudunk Philips távirányítóval szolgálni, csak nézze meg, döntse el, és válasszon egy modellt.

Nézzen körül nálunk, és rendeljen bátran! Megadott elérhetőségeinken azonnal felveheti velünk a kapcsolatot, amennyiben kérdése merül fel, szívesen válaszolunk!

Napjainkban már teljesen természetes, hogy a legtöbb elektromos készüléket távirányítóval is tudjuk kezelni. A házimozit, a videót, a tévét, a dvd lejátszót, egyszóval mindent, ami a szórakozásunkat, pihenésünket szolgálja. Ha elveszik, illetve tönkre megy a távirányító, az rontja a pihenés élményét, hiszen bármilyen kis apró változtatáshoz fel kell állni.

Cégünk nagy választékban rendelkezik távirányítókkal, köztük minőségi LG távirányítókkal is. LG távirányítóink a legjobb minőséget képviselik, megbízhatóan működnek, és hosszú élettartammal bírnak. Nálunk szinte bármilyen LG készülékéhez megtalálja a megfelelő távkapcsolót! Ha nem biztos benne, hogy milyen típusra van szüksége, bátran keressen fel minket, kollégáink készséggel segítenek!

Forduljon hozzánk bizalommal LG távirányítókért, óriási kínálattal és kedvező árakkal állunk rendelkezésére! Várjuk hívását továbbá más háztartási készülékekhez való alkatrészekkel kapcsolatban is!

HOPPÁ! OLVASD CSAK EL...

 

Ha október 2 és 11 között veszel tőlünk egy távirányítót bármilyen gyártmányú lapostévéhez, mi leszünk olyan jók hozzád, hogy meglepünk egy pihe-puha törlőkendőcskével, amivel szorgalmasan takaríthatod a tévédet anélkül, hogy az érzékeny LCD kijelzőt megkarcolnád.
No persze most legyinthetsz, hogy kiszúrjuk a szemed valami gagyi gépronggyal, amit a százforintosban szereztünk be kilóra, de képzeld el nem...

No de... Mi sohasem tennénk veled ilyen galádságot, és ez egy igazi csecsebecse, egy eredeti Samsung által gyártatott törlőkendő, amit a drága LCD és LED tévéihez mellékel, hogy ne a smirglis mosogatószivacs érdesebbik felével ess neki az új tévédnek amikor meglátod rajta az első porszemet.

Igazi, eredeti, nem hamisítvány, van ám eredeti samsungos cikkszáma is: BN63-01798B számon fut ez gyönyörű, óceánkék színben tündöklő törlőkendő. A Samsung nem által majd két dollárt elkérni ezért a fantasztikus törölgetőkendőért, ami most teljesen ingyen a tiéd lehet. No persze, ha veszel egy távot is mellé... Van más valami törölgetni a tévédet? Ne búslakodj, mert ez a kendőcske mást sem karcol meg, úgyhogy használhatod szemüveg tisztításra is, sőt a fotómasinám objektívjét is ilyen kendővel törölgetem, ha sikerül összekoszolnom. Mindezeken kívül csiszatolhatod vele a Samsung Sxxx okostelefonod kijelzőjét is, hagy lássa mindenki, micsoda jó kis jó kis eredeti márkás cumód van ám neked hozzá.

Szóval van nekünk egy fél talicska ilyen kendőnk, de szeretnénk, ha a talicskánk jövő vasárnapra már üres lenne, és hát ez nem is olyan sok, szóval ha most van szükséged távirányítóra, rendeld meg de iziben, mert ez az ajánlatunk csak addig érvényes, amíg ki nem fogyunk az összesből, és jövő vasárnap egyébként is vége az időnek, hogy élhess ezzel a fantasztikus lehetőséggel.

001

 

Tekintse meg kiemelt termékeinket!


TUDNIVALÓK AZ ÁTUTALÁSOS FIZETÉSHEZ
 bankiutalas Kérem olvassa el figyelmesen ezt a tájékoztatót, hogy a megrendelése kifizetése, és mielőbbi kiszállítása akadálytalan legyen!
Bankszámla adatok az átutaláshoz:
Kedvezményezett
Ezüst Harkály Kft.
Bankszámlaszám 12020304-01411270-00100003 
Számlavezető bank Raiffeisen bank

Az átutalásnál a megjegyzés rovatba kérem azt a nevet írja, amilyen néven a megrendelését leadta!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

Mikor indítjuk útba a kifizetett megrendelését?

- Amennyiben a termék raktáron van és nincs beszállítási idő, a megrendelést az átutalás számlánkon való jóváíródása után teljesítjük. Amennyiben a termék beszállítás alatt van, úgy a termék beérkezésének napján, amennyiben az átutalás már előzőleg megtörtént.

Mennyi idő múlva íródik jóvá az Ön által átutalt összeg?

- Legtöbbször, amennyiben még munkaidőben utalt, az átutalás napján, de legkésőbb a következő munkanapon.

Játékszabályzat a Facebook internetes közösségi portálon meghirdetett nyereményjátékhoz

A nyereményjáték neve: Lila tehén karácsonyra

A nyereményjáték kezdete: 2015 12. 16 12.00

A nyereményjáték vége: 2015 12 19 24.00

A nyereményjáték tárgya: 1 kilogramm Milka szaloncukor, összesen három dobozban, három féle ízben.
 A nyeremény tárgyáról előzetesen valódi fotó készül.

A nyereményjáték célja: A jelen játékszabályzatban, és a FAcebookon meghirdetett feltételek szerint a résztvevők teljesítik a játék feltételeit, és a nyereményjáték lezárása után a nyertes 24 órán belül átveheti a nyeremény tárgyát.

A nyereményjáték résztvevői: Bármilyen korú és nemű természetes személy részt vehet a játékben, aki rendelkezik felhasználói fiókkal a Facebook közösségi portálon, és rendelkezik olyan magyarországi kézbesítési címmel, ahol a nyereményt át tudja venni, vagy személyesen el tud jönni az Ezüst Harkály Kft. telephelyére a nyeremény átvétele céljából. A játékban csak olyan személyek vehetnek részt, akik jelen szabályzatot elfogadják, és tudomásul veszik. A szabályzat elfogadásának ténye a játékos részéről maga  a játékban való részvétel.

A játék menete, és az érvényes részvétel feltételei:

1. A játékos az Ezüst Harkály Kft. által üzemeltetett Facebookos oldalon (link: https://www.facebook.com/Eurobeat-Elektronikai-webshop-255030921181375/?ref=hl ) rákkattint az úgynevezett "lájk" avagy "Tetszik" feiratra. Mivel ez a funkció visszavonható, így  a játékban csak azok a játékosok vehetnek részt, akik nem vonják vissza az oldal követését a játék végéig.

2. A játékos elhelyez a Facebookon megjelenő játékkiírás komment mezőjében egy szöveget a következő felirattal: "lájkolva, osztva ... ismerősnek". A pontok helyére beírja azt a számot, ahány ismerősének megosztotta a kiírást. A szöveg akkor is elfogadható, ha a három lényegi információt tartalmazza, de nyelvtanilag nem teljesen egyezik az itt leírtakkal.

3. Játékos a játék lezárásáig betartja  az 1. és 2. pontban megadott feltételeket, valamint amennyiben ő lesz a játék nyertese, magára nézve kötelezően vállalja azt, hogy egy rövid poszt és fotó keretében dokumentálja  a nyeremény sikeres átvételét, így igazolva  a játék tisztaságát. A fotó minősége nem mérvadó, de a játék tárgyának egyértelműen azonosíthatónak kell lennie, és a posztnak egyértelművé kell tennie a nyeremény sikeres átvételének tényét, így  a játék tisztaságát is.

4. Amennyiben játékos a 3. pontban megjelölt kötelezettségét nem teljesíti, ellenben a nyereményt átvesz, köteles a nyeremény valamint annak kiszállítási díjának megtérítését az Ezüst Harkály Kft. részére.

5. Játékos a nyeremény átvételére akkor jogosult, ha a játék végétől számított 48 órán belül érdemileg reagál a megkeresésre, avagy felvszi a kapcsolatot az Ezüst Harkály Kft-vel. Amennyiben a játékos elérhetetlen marad, a nyereményt a sorban következő második nyereményre esélyes játékos kapja meg.

6. Az Ezüst Harkály Kft. azon esetben idő előtt lezárja a játékot, amennyiben az általa üzemeltetett oldalon az un. "Kedvelések" száma eléri az ötezret, nyertest hirdet, majd a játékot újabb nyereménynel folytatja, aminek tárgya szintén az elsőként  meghirdetett nyeremény (jelen esetben a három doboz szaloncukor). Az Ezüst Harkály Kft. fenntartja  a jogot arra, hogy a játékot a játokosok javára megváltoztassa, így menet közben esetleg további nyereményeket sorsoljon ki a játékosok között.

A nyeremény átvétele:

Amennyiben a nyertes játékos a játék lezárását követő 48órán belül jelentkezik a nyereményért, úgy az átvehető az Ezüst Harkály Kft. telephelyén: 2030 Érd Gergely utca 17/A, avagy a nyertes által meghatározott címre az Ezüst Harkály Kft. eljuttatja a GLS futárszolgálat segítségével. A kiszállítás ingyenes, szintén a nyeremény része, azonban csak egyszeri kiszállítást tartalmaz, így amennyiben a játékos hibájából nem sikerül eljuttatni a nyereményt a címzetthez, úgy a játékos elveszti a nyereményt, és kizárja magát a játékból. A kiszállítás kizárólag magyarországi valós címre történhet meg (postafiók, egyéb átvételi pontok, vagy más, nem valós cím kizárva). Amennyiben a játékos nem tud megadni valós címet, avagy személyesen sem vszi át a nyereményt a játék lezárását követő 72 órán belül, úgy a nyeremény átvételére  atovábbiakban nem jogosult, és a nyeremény a sorban következő játékost illeti meg.

Adatkezelés:

Az Ezüst Harkály Kft. a játék résztvevőitől semmilyen adatot nem kér, illetőleg semmilyen adatot nem gyűjt, és nem tárol.

Adatkérés csupán a nyertes személy felé irányul a nyeremény átadásának megvalósítása céljából. A kért adatokat nem tároljuk, és harmadik fél részére sem adjuk ki, sem részben, sem egészben, kivéve a szállításhoz szükséges adatok, amik  kizárólag a futárszolgálat részére kerülnek átadásra.

NYILATKOZAT

1. Az Ezüst Harkály Kft. különösen nagy figyelmet fordít arra, hogy az általa meghirdetett akciók, nyereményjátékok valósak legyenek, és azok tisztasága megkérdőjelezhetetlen legyen.

2. Az Ezüst Harkály Kft. minden jogi felelősséget vállal azzal kapcsolatban, hogy az általa vállalt feltételeket teljesíti.

3. Az Ezüst Harkály Kft. minden esetben birtokába van a nyereményjáték meghirdetésének kezdetekor a meghirdetett akciós termékeknek, vagy tárgyaknak.

4. Az Ezüst Harkály Kft. fenntartja a jogot jelenszabályzat utólagos kiegészítésére, ez azonban semmiképpen sem terjedhet ki a nyereményjáték tényére, vagy menetére, vagy bármilyen olyan dologra, ami a játékosok sérelmére irányul.

Az esetleges kérdéseket, vagy észrevételeket Facebook oldalunkon várjuk.