Pinterest
Facebook
Youtube
Blogger
Twitter
Tweet

Minden, ami elektronika, szakértőtől

Termékkategóriák

Main Board

Samsung BN94-06781S Main Board panel

(UUSR.F665695)
Ár:  
14.900 ,- Ft
  (% Áfa-val)  
Ár:  
10.000 ,- Ft
  (% Áfa-val)  

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz
EREDETI GYÁRI LCD/LED TV MAIN BOARD MODUL

Eredeti gyári original tv alkatrész, a megjelölt cikkszámú modulok kiváltására, a listában megjelölt Tv készülékekhez!

Kérem a téves megrendelések elkerülése végett figyelmesen olvassa el a terméklapon található információkat, és segítséget.

Ha nem találja az Ön készülékének típusszám, vagy cikkszám szerint megfelelő alkatrészt a webáruház keresője segítségével, vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és szakemberünk a segítségére siet!

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő cikkszámú alkatrészekkel egyezik meg:
SAMSUNG
BN94-06781S MAIN BOARD modul
SAMSUNG
BN41-01955B MAIN BOARD modul
     
ADATOK:
     
SEGÍTSÉG A HELYES BEAZONOSÍTÁSHOZ:

1. A modulokon minden esetben találhatunk azonosító számokat, amiknek meg kell egyezniük a terméklapon található modul azonosítószámaival. A beazonosításhoz lényeges számok a terméklapon feltüntetésre kerülnek minden esetben.


2. A modulokon találhatóak még egyéb számsorok is, sorozatszámok, egyéb gyártói jelzések amik már nem lényegesek, természetesen ezeknek a jelzéseknek már nem kell egyeznie az itt lévő modulon lévőkkel.


3. A modulokat minden esetben a cikkszámok alapján azonosítjuk, sohasem kép alapján! Egymással egyező kinézetű modulok nem biztos, hogy csereszabatosak, mindig fontos a cikkszámok egyezése.


A modulok a lent található listában lévő készülékekbe kerültek többek között beépítésre, azonban megrendelés előtt mindig vegye figyelembe a következőket:

 

1. A készülék referencia lista sohasem teljes, sok készülék modellszáma hiányozhat belőle akkor is, ha a megjelölt modul található benne.


2. Sokszor előfordul, hogy azonos modellszámú készülékeket más egymással nem csereszabatos modulokakl szereltek, így mindig fontos az, hogy a készüléket szétszedve a modul számát valóban leolvassuk.
 

FONTOS!

Mindig vegye le a készülék hátlapját, és ellenőrizze, hogy  a benne található modulon lévő cikkszámok egyeznek-e a megvásárolni kívánt modul számával.

Ha nem biztos a kiválasztásban, keressen minket, szakemberünk segít Önnek a  helyes kiválasztásban.

A vásárló hibájából tévesen, rossz beazonosítás miatt avagy feleslegesen rendelt modulokat nem vesszük vissza!

 

GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
LCD & LED TV series
SAMSUNG UE32F5070SS LED TV Main-Board modul
SAMSUNG UE32F5070SSXTK LED TV Main-Board modul
SAMSUNG UE32F5070SSXZG LED TV Main-Board modul

Sajnáljuk, de nincs helyettesítő termék!

Vélemények