• -4 000 Ft
Xiaomi MI L55M5-5ASP távirányító eredeti

Xiaomi MI L55M5-5ASP távirányító eredeti

(SR.XMRM010.REMO-002)
Jelenleg már csak 2 db van raktáron.
8 990 Ft
4 990 Ft - 4 000 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Akciós áron a készlet erejéig! Eredeti gyári távirányító a terméklapon felsorolt XIAOMI MI SMART LED TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

EREDETI GYÁRI XIAOMI MI LED TV TÁVIRÁNYÍTÓ
 

Elveszett, elromlott a XIAOMI MI UHD SMART LED tévéje távirányítója? Az akciós készlet erejéig most vehet hozzá eredeti gyári távot szó szerint fillérekért. Amennyiben a készülékhez létezik eredeti távirányító, sose hagyja, hogy rábeszéljék hasznavehetetlen univerzális távokra. A készülékek kizárólag az eredeti távokkal vezérelhetőek kényelmesen, és minden funkciójukban!
Eredeti gyári XIAOMI MI gyártmányú távirányító, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket! Ha eredeti minőséget szeretne, mindig válassza a gyári távirányítót, amennyiben az még beszerezhető.

A lent található listában szereplő készülékeket garantáltan hibátlanul vezérli, az itt lévő listában felsorolt távokkal pedig teljesen megegyezik használati szempontból.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
MI
XMRM-010 TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
CLASSIC Ø TV távirányító
 

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
XIAOMI 55" MI LED TV series
XIAOMI MI
L55M5-5ASP LED TV távirányító
XIAOMI MI
L55M55ASP LED TV távirányító
   

Kapcsolódó termékek