• -4 000 Ft
Xiaomi MI L32M6-6AEU távirányító eredeti

Xiaomi MI L43M6-6AEU távirányító eredeti

(SR.XMRM19.REMO-003)

Jelenleg nincs raktáron, ha megadja az adatait, akkor felvesszünk Önnel a kapcsolatot és értesítjük ha újra elérhető lesz.


8 990 Ft
4 990 Ft - 4 000 Ft
bruttó (27% áfával együtt)
Akciós áron a készlet erejéig! Eredeti gyári távirányító a terméklapon felsorolt XIAOMI MI SMART LED TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

EREDETI GYÁRI XIAOMI MI LED TV TÁVIRÁNYÍTÓ
 

Elveszett, elromlott a XIAOMI MI UHD SMART LED tévéje távirányítója? Az akciós készlet erejéig most vehet hozzá eredeti gyári távot szó szerint fillérekért. Amennyiben a készülékhez létezik eredeti távirányító, sose hagyja, hogy rábeszéljék hasznavehetetlen univerzális távokra. A készülékek kizárólag az eredeti távokkal vezérelhetőek kényelmesen, és minden funkciójukban!
Eredeti gyári XIAOMI MI gyártmányú távirányító, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket! Ha eredeti minőséget szeretne, mindig válassza a gyári távirányítót, amennyiben az még beszerezhető.

A lent található listában szereplő készülékeket garantáltan hibátlanul vezérli, az itt lévő listában felsorolt távokkal pedig teljesen megegyezik használati szempontból.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
XIAOMI MI
XMRM-19 TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
CLASSIC Ø TV távirányító
 

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
XIAOMI MI LED TV series
XIAOMI MI
L43M6-6AEU LED TV távirányító
XIAOMI MI
L43M66AEU LED TV távirányító
   

Kapcsolódó termékek