Dyon RC 48-DTV/USB-DYO távirányító (illusztráció)

Dyon RC 48-DTV/USB-DYO távirányító utángyártott Prémium minőség

(REMAL1050-***)
Jelenleg van raktáron.
3 190 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott távirányító a terméklapon felsorolt DYON LCD/LED TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI MINDEN FUNKCIÓJÁT GARANTÁLTAN KEZELŐ, HELYETTESÍTŐ TÁVIRÁNYÍTÓ
LONGER-2-800px
LONGER-SP-1 MEDION
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

Minőségi utángyártott helyettesítő távirányító, ami az eredeti --- táv minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket! A távirányítót az Ön egyedi megrendelése alapján, szakemberünk készíti el Önnek, az eredeti gyári távirányítót "lemásolva". Így kap egy olyan távot, ami tökéletesen minden funkcióját viszi az eredetinek, csupán a formája más, illetve egyes feliratok eltérhetnek a gyáritól, így a kezelését egyes készülékeknél picit meg kell szokni.  Természetesen gombkiosztást kap a távirányító mellé, ami megkönnyíti ezt. További részletes információt munkatársunk nyújt Önnek telefonon keresztül.

TIPUSAZONOS
Amennyiben a készülékhez nincs eredeti gyári avagy prémium minőségű utángyártott távirányító, úgy ez termék az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli, egyes készülékeknél a használatát meg kell szokni. A gombkiosztást is mellékeljük a csomagban, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

 

HELYETTESITO-LEGJOBB AR
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
A következő TV távirányítók helyett alkalmazható:
DYON RC48-DTV/USB-DYO TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic IRC87118 TV távirányító
 
Az első képen a távirányító eredeti fényképe látható, ami a könnyebb beazonosítást segíti elő. A küldemény a második képen látható utángyártott távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen helyettesíti az eredeti gyári távirányítót.

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
DYON LCD/LED TV series
DYON - - - LCD/LED TV távirányító
DYON - - - LCD/LED TV távirányító

Kapcsolódó termékek