CHiQ U58H7A, U65H7A LED TV távirányító

CHiQ U58H7A, U65H7A LED TV távirányító (Original Quality)

(RC6433.T5-D3)
Jelenleg van raktáron.
2 690 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 1 munkanap, helyben raktáron
Utángyártott az eredeti távval teljesen megegyező kinézetű távirányító a terméklapon felsorolt CHIQ LED TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI TÁVIRÁNYÍTÓT TÖKÉLETESEN HELYETTESÍTŐ PRÉMIUM MINŐSÉGŰ UTÁNGYÁRTOTT TÁVIRÁNYÍTÓ
JET-BANNER-1
LONGER-SP-1 CHIQ LED TV távirányító
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

VÁLASSZON MINDIG MINŐSÉGI TÁVIRÁNYÍTÓT KÉSZÜLÉKÉHEZ!

A készülék kezeléséhez elengedhetetlen egy a gyári távirányító minden funkcióját garantáltan kezelő, ha lehet az eredetire hasonlító utángyártott távirányító. Prémium  minőségű utángyártott távirányítóink kiváló árfekvésben garantálják Önnek a felhőtlen szórakozást, pihenést, amit készüléke nyújthat. Soha ne vegyen "univerzálisnak" mondott távirányítókat mert vagy nem kezelik a készülékeket, vagy csak nagyon részlegesen kezelik azokat. Egy a gyári távirányítóval megegyező típusra gyártott távvezérlő mindig garantálni fogja Önnek készüléke könnyű, és teljeskörű kezelését. Ez a távirányító a listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

TIPUSAZONOS
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

A következő távirányítók helyett alkalmazható:
CHiQ GCBLTV02ADBBT TV távirányító
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
CLASSIC IRC87618 TV távirányító

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
CHiQ (CHANGHONG) LED TV series
CHIQ U58H7A LED TV távirányító
CHIQ U65H7A LED TV távirányító

Kapcsolódó termékek