CHiQ L32H7A, L32H7N, L32H7S LED TV távirányító

CHiQ L32H7A, L32H7N, L32H7S LED TV távirányító (Original Quality)

(RC6433.T5-D3)
Jelenleg van raktáron.
2 690 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 1 munkanap, helyben raktáron
Utángyártott az eredeti távval teljesen megegyező kinézetű távirányító a terméklapon felsorolt CHIQ LED TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI TÁVIRÁNYÍTÓT TÖKÉLETESEN HELYETTESÍTŐ PRÉMIUM MINŐSÉGŰ UTÁNGYÁRTOTT TÁVIRÁNYÍTÓ
JET-BANNER-1
LONGER-SP-1 CHIQ LED TV távirányító
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

VÁLASSZON MINDIG MINŐSÉGI TÁVIRÁNYÍTÓT KÉSZÜLÉKÉHEZ!

A készülék kezeléséhez elengedhetetlen egy a gyári távirányító minden funkcióját garantáltan kezelő, ha lehet az eredetire hasonlító utángyártott távirányító. Prémium  minőségű utángyártott távirányítóink kiváló árfekvésben garantálják Önnek a felhőtlen szórakozást, pihenést, amit készüléke nyújthat. Soha ne vegyen "univerzálisnak" mondott távirányítókat mert vagy nem kezelik a készülékeket, vagy csak nagyon részlegesen kezelik azokat. Egy a gyári távirányítóval megegyező típusra gyártott távvezérlő mindig garantálni fogja Önnek készüléke könnyű, és teljeskörű kezelését. Ez a távirányító a listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

TIPUSAZONOS
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

A következő távirányítók helyett alkalmazható:
CHiQ GCBLTV02ADBBT TV távirányító
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
CLASSIC IRC87618 TV távirányító

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
CHiQ (CHANGHONG) LED TV series
CHIQ L32H7A LED TV távirányító
CHIQ L32H7N LED TV távirányító
CHIQ L32H7S LED TV távirányító

Kapcsolódó termékek