Akai LET40FHD4080 távirányító (illusztráció)

Akai LET40FHD4080 távirányító utángyártott prémium minőség

(REMSU-8341)
Jelenleg van raktáron.
3 290 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott az eredeti táv minden funkcióját 100%-osan kezelő távirányító a terméklapon felsorolt AKAI LED TV készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI MINDEN FUNKCIÓJÁT GARANTÁLTAN KEZELŐ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ HELYETTESÍTŐ TÁVIRÁNYÍTÓ
BANNER-SUPERIOR
SUPERIOR
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

Prémium minőségű Olasz gyártmányú utángyártott helyettesítő távirányító, ami az eredeti táv minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Figyelem! Sajnos az AKAI márkájú televízióknál nagyon gyakran előfordul, hogy azonos modellszámmal több, egymástól teljesen eltérő televízió is létezik. Ezek teljesen más elektronikával készülnek, a távirányítóik is jól láthatólag különböznek egymástól kinézetre, és nem is kompatibilisek egymással semmilyen módon. Mindig nézze meg az eredeti táv fotóját, és hasonlítsa össze az Ön eredeti távirányítójával. Ha másképp néz ki mint az első képen, akkor ez a termék Önnek nem megfelelő, az Ön tévéje másik verzió, másik tvra van szüksége. A harmadik képen lévő matrica mintának is egyeznie kell mégpedig a következőekben: a matricának azonos színűnek kell lenni, tehát jelen esetben feketének, valamint a hálózatból fevett teljesítménynek is azonosnak kell lennie. Ha a teljesítményadat más, úgy a tévében más elektronika van, a táv sem lesz jó a készülékhez. Sajnos a modellszám itt nem számít, hiába azonos. Ha kérdése van, bizonytalan, keresse minket, szívesen segítünk a helyes kiválasztásban. Kérjük a megkeresést a kapcsolatfelvételen keresztül tegye meg, ne telefonon. Fotózza le a régi távirányítóját, és a készülék hátlapmatricáját, majd a képeket küldje el nekünk csatolmányban.

SEGÍTSÜNK A VÁLASZTÁSBAN? KATT IDE!

TIPUSAZONOS
Amennyiben a készülékhez nincs eredeti gyári avagy prémium minőségű CLASSIC utángyártott távirányító, úgy ez termék garantáltan az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli, egyes készülékeknél a használatát meg kell szokni. A gombkiosztást is mellékeljük a csomagban, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

 

HELYETTESITO-LEGJOBB AR
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
A következő távirányítók helyett alkalmazható:
AKAI - - -
LED TV távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic Ø távirányító
 
Az első képen az eredeti távirányító fényképe látható, ami a könnyebb beazonosítást segíti elő. A küldemény a második képen látható Superior gyártmányú helyettesítő távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen minden funkcióban kezeli a felsorolt készülékeket!

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
AKAI LED TV series
AKAI  LET40FHD4080 LED TV távirányító

Kapcsolódó termékek