Aiwa RC-AAT11 távirányító (illusztráció)

Aiwa RC-AAT11 távirányító utángyártott prémium minőség (Superior Italy)

(REMSU-3255-K)
Jelenleg van raktáron.
3 290 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott, az eredeti távirányító minden funkcióját 100%-osan kezelő távirányító a terméklapon felsorolt készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

AZ EREDETI MINDEN FUNKCIÓJÁT GARANTÁLTAN KEZELŐ, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ HELYETTESÍTŐ TÁVIRÁNYÍTÓ
BANNER-SUPERIOR
SUPERIOR AIWA
 

KÉREM OLVASSA EL A LEÍRÁST VÉGIG, MERT FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! REFERENCIALISTÁT AZ OLDAL ALJÁN TALÁL A TÁVIRÁNYÍTÓHOZ.

Prémium minőségű Olasz gyártmányú utángyártott helyettesítő távirányító, ami az eredeti táv minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

TIPUSAZONOS
Amennyiben a készülékhez nincs eredeti gyári avagy prémium minőségű CLASSIC utángyártott távirányító, úgy ez termék garantáltan az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli, egyes készülékeknél a használatát meg kell szokni. A gombkiosztást is mellékeljük a csomagban, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

 

HELYETTESITO-LEGJOBB AR
Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

SZAKERTELEM

     
A következő távirányítók helyett alkalmazható:
AIWA RC-AAT11 Hi-Fi távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic Ø távirányító
 
Az első képen az eredeti távirányító fényképe látható, ami a könnyebb beazonosítást segíti elő. A küldemény a második képen látható Superior gyártmányú helyettesítő távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen minden funkcióban kezeli a felsorolt készülékeket!

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
AIWA HI-FI series
AIWA RC-AAT11 Hi-Fi távirányító

Kapcsolódó termékek