Aiwa RC-6AS01 távirányító (illusztráció)

Aiwa RC-6AS01 távirányító utángyártott Prémium minőség

(REMSU-7836)
Jelenleg van raktáron.
3 290 Ft
bruttó (27% áfával együtt)

Szállítási idő: 24 óra
Utángyártott az eredeti táv minden funkcióját 100%-osan kezelő távirányító a terméklapon felsorolt AIWA Hi-Fi készülékekhez (lásd részletek):
Mennyiség

UTÁNGYÁRTOTT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ AIWA HI-FI TÁVIRÁNYÍTÓ
happy remotes-250px

FIGYELEM!

Ez a távirányító garantáltan kezeli a készüléke minden funkcióját tökéletesen! Nincs hangolgatás, kódolgatás, csak elem kell bele a használatba vételhez. 

 

Prémium minőségű utángyártott távirányító, ami a legújabb formavilágot tükrözi, lapos, kézhez álló, és illeszkedik a legújabb LED TV készülékekhez is. Az Ön AIWA készülékéhez tökéletesen illeszkedik, és annak minden funkcióját kezeli. A listában felsorolt készülékekkel teljesen kompatibilis, nem kell hangolni, programozgatni, állítgatni, csak elem kell bele, és már vezérli is a készüléket!

Amennyiben Ön egy a készülékét tökéletesen kezelő utángyártott távirányítót szeretne, úgy ez a távirányító mindenképpen az Ön legjobb választása. A távirányító csak formában tér el az eredeti gyáritól, valamint egyes feliratok nem egyeznek a gyáriakkal, azonban az eredeti táv mindegyik funkcióját tökéletesen kezeli. A könnyű kezelést a gyártó oldaláról letölthető dokumentumok teszik egyszerűvé, hogy minden funkciót könnyedén beazonosíthasson a készülék kezeléséhez.

Ha nem találja az Ön készüléke típusszámának megfelelő távirányítót a webáruház keresője segítségével vagy nem biztos a helyes kiválasztásban, keressen minket elérhetőségeinken, és távirányító szakértőnk a segítségére siet!

 SUPERIOR

 AIWA

Szakértelem

100 elegedettseg
     
A következő AIWA távirányítók helyett alkalmazható:
AIWA RC-6AS01, RC6AS01
távirányító
     
A következő utángyártott távirányítók helyettesítik:
Classic Ø távirányító
 
FIGYELEM! A küldemény a második képen látható utángyártott AIWA helyettesítő távirányítót tartalmazza, ami tökéletesen kezeli a  listában felsorolt készülékeket. Az legelső képen látható eredeti távirányító fotója kizárólag a könnyű beazonosítást szolgálja.

A következő modellszámú készülékeket vezérli (a lista nem teljes):

Keresés csak ezen az oldalon a listában: Ctrl+F gomb a billentyűzeten, majd a megjelenő kis ablakba beírni a keresőszót! Ha nem biztos a helyes kiválasztásban, kérem keressen minket elérhetőségeinken!


GYÁRTÓ MODELL TÍPUS
AIWA Hi-Fi series:
AIWA CXNAVF77 Hi-Fi távirányító
AIWA CXN-AVF77 Hi-Fi távirányító
     
AIWA NSXF77 Hi-Fi távirányító
AIWA NSX-F77 Hi-Fi távirányító
     
AIWA NSXF98 Hi-Fi távirányító
AIWA NSX-F98 Hi-Fi távirányító
     
AIWA ZM240 Hi-Fi távirányító
AIWA ZM-240 Hi-Fi távirányító
     
AIWA ZM260 Hi-Fi távirányító
AIWA ZM-260 Hi-Fi távirányító
     
AIWA ZM265 Hi-Fi távirányító
AIWA ZM-265 Hi-Fi távirányító
     
AIWA ZM2800 Hi-Fi távirányító
AIWA ZM-2800 Hi-Fi távirányító

Kapcsolódó termékek