Írjon nekünk!

eurobeat@eurobeat.hu

Azonnali üzenetküldő ITT!

Telefonos egyeztetés

Már leadott megrendelés esetén:

+36-70-230-5830

ÁTVÉTELI PONT

Leadott és egyeztetett rendelés esetén:

2030 Érd, Gergely utca 17/A

Új termékek

Akciós termékek

Kábelek, adapterek

Távirányítók

Audio termékek

Auto Hi-Fi

Biztonságtechnika

Világítástechnika

Villanyszerelési anyagok

Tisztítóeszközök, tisztítószerek

Üdvözöljük webáruházunkban!

Kedves Vásárlóink, és Látogatóink!

Először is szeretnénk minden kedves volt és leendő ügyfelünknek, látogatónknak kellemes Ünnepeket, és boldog Újévet kívánni!

Köszönjük a nagyon sok megrendelést amit kaptunk, és hogy ennek köszönhetően a 2020-as évben sikerült az előző évi forgalmunkat megduplázni. A jövő évben igyekszünk ezt meghálálni, így modernebb raktározási rendszert építünk ki (ami gyakorlatilag szinte el is készült), illetve tervben van egy vadonatúj webshopmotor üzembe helyezése is, ami ki fogja szolgálni mind a jelentősen megnövekedett forgalmat, valamint a világban történt változások okozta technikai kihívásoknak is tökéletesen meg fog felelni.

Hosszú, nehéz, sok munkával teli éven vagyunk túl, így december 23-ától megérdemelt pihenőidőnket fogjuk tölteni egész január 4-éig. Ezen időszak alatt webáruházunk szoftvere természetesen az Ünnepeket is serény munkával tölti, így a megrendedelések szabadon leadhatóak, ám ezek feldolgozása január 4-éig nem fog megtörténni. Kérjük ezen időszak alatt egyetlen megrendelés ellenértékét se utalják el számlaszámunkra, várják meg a januári visszaigazolást. Az utánvétes megrendeléseknél nincs egyéb teendő, mint megvárni a januári munkába állásunkat

Ezen időszak alatt ügyfélszolgáklatunk is zárva tart, így levelekre nem tudunk válaszolni, és telefonokat sem fogadunk. Szeretnénk mindenkit megkérni, hogy az Ünnepekre való tekintettel ezt tartsa tiszteletben. Ezen idő alatt a mobiltelefonunkon egy olyan alkalmazás fog futni, ami a zaklató telefonszámokat automatikusan le fogja tiltani.

Köszönettel: Az Ezüst Harkály Kft. dolgozói, és Kovács Zoltán ügyvezető igazgató.